دانلود پایان نامه تاثیر کود اوره و ورمی کمپوست بر گیاه گشنیز
پایان نامه تاثیر ورمی کمپوست و کود اوره بر خصوصیات گیاه دارویی گشنیز
جهت اخذ درجه کارشناسی
بخشی از فهرست مقاله:
فصل اول
۱-۱- مقدمه
فصل دوم کلیات و مرور منابع
۲-۱- گشنیز
۲-۱-۱- تاریخچه ومنشا
۲-۱-۲- رده بندی
۲-۱-۳- گیاهشناسی
۲-۱-۴- موارد مصرف و خواص دارویی و درمانی
۲-۱-۵- ترکیبات شیمیایی موجود در گیاه
۲-۱-۶- زراعت گشنیز
۲-۱-۶-۱- کاشت
۲-۱-۶-۲-نیاز های اکولوژیکی
۲-۱-۶-۳-مراقبت و نگهداری (داشت)
۲-۱-۶-۴-برداشت
۲-۲- نیتروژن
۲-۲-۱- اهمیت و نقش نیتروژن
۲-۲-۲- چرخش نیتروژن در گیاه
۲-۲-۳-نیتروژن آلی خاک
۲-۲-۴-معدنی شدن نیتروژن آلی خاک
۲-۲-۴-۱- آمینیزاسیون
۲-۲-۴-۲- آمونیاک سازی
۲-۲-۴-۳- نیترات سازی
۲-۲-۵- آلی شدن نیتروژن
۲-۲-۶-فرمهای قابل استفاده نیتروژن
۲-۲-۷-منابع تامین نیتروژن مورد نیاز گیاه
۲-۲-۷-۱-منابع طبیعی و آلی نیتروژن
۲-۲-۷-۲-کودهای شیمیایی نیتروژنه
۲-۲-۷-۲-۱-کود اوره
و… جهت مشاهده فهرست مطالب این پایان نامه اینجا کلیک نمایید.
چکیده ای از مقدمه آغازین ”پایان نامه تاثیر کود اوره و ورمی کمپوست بر گیاه گشنیز ” بدین شرح است:
.
مصرف نهاده های شیمیایی در اراضی کشاورزی باعث ایجاد آلودگیهای زیست محیطی شده که از جمله مهمترین آنها آلودگی آب و خاک می باشد که در نتیجه آن سلامت انسان نیز در معرض خطر قرار می گیرد. به همین منظور طرحی جهت بررسی اثر ورمی کمپوست، کود شیمیایی نیتروژن و تلفیق آن دو بر خصوصیات کمی و کیفی در دو توده اصفهانی و همدانی گیاه دارویی گشنیز در سال ۱۳۸۹ در مزرعهتحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود اجرا گردید. طرح آزمایشی مورد استفاده فاکتوریل در قالب بلوکهای کامل تصادفی با ۳ تکرار بود. فاکتور کودی شامل ۱۰۰% اوره، (ورمی کمپوست ۳/۳۳% و ۶/۶۶% اوره)،(ورمی کمپوست ۶/۶۶% و ۳/۳۳% اوره)، ۱۰۰% ورمی کمپوست و تیمار شاهد(بدون کود) همچنین فاکتور دوم شامل ۲ توده زراعی اصفهانی و همدانی بودند. طبق نتایج بدست آمده اثر متقابل تیمار کودی و توده زراعی در صفات عملکرد میوه، عملکرد بیولوژیک، شاخص برداشت، درصد اسانس و عملکرد اسانس معنی دار شد و طبق نتایج مقایسه میانگین بیشترین افزایش مربوط به سطح کودی (ورمی کمپوست ۶/۶۶% و ۳/۳۳% اوره) در توده اصفهانی و کمترین مقدار مربوط به شاهد (بدون کود) بود. تمامی صفات از جمله عملکرد و اجزا عملکرد تحت تاثیر تیمار کودی معنی دار شدند. که بیشترین افزایش معنی دار مربوط به سطح کودی (ورمی کمپوست ۶/۶۶% و ۳/۳۳% اوره) وکمترین آن مربوط به شاهد (بدون کود) بود. تاثیر دو توده زراعی تنها بر درصد اسانس معنی دار شد که توده همدانی بیشترین درصد اسانس را تولید کرد. صفات کیفی نیز واکنش های متفاوتی به دو توده زراعی، تیمار کودی و اثر متقابل آن دو نشان دادند. اثر متقابل توده و تیمار کودی در لینالول، مهمترین ترکیب تشکیل دهنده اسانس معنی دار شد. با توجه به نتایج، ورمی کمپوست می تواند جایگزین بخش عمده ای از کود اوره در زراعت گیاه دارویی گشنیز شده و گامی در جهت کشاورزی پایدار و حفظ محیط زیست برداشته شود.
برای مشاهده ی راهنمای خرید از سایت میهن همکار اینجا کلیک کنید.
در صورت نیاز به هر گونه پشتیبانی بر روی لینک زیر کلیک کنید ویا با شماره تلفن های ذیل تماس حاصل فرمایید :
شماره تماس:
۲۲۷۴۴۰۱ (۰۴۹۱)
۲۲۷۴۴۰۱ (۰۴۹۱)
من پایان نامه تاثیر کود اوره و ورمی کمپوست بر گیاه گشنیز رو خریدم اما دریافت نکردم
با سلام
با پشتیبانی بخش فروش (شماره ۰۹۳۵۸۵۱۷۹۷۱ ) تماس بگیرید . راهنمایی خواهید شد.