موضوعات پیشنهادی پایان نامه مهندسی کشاورزی گرایش صنایع غذایی
موضوعات پیشنهادی پایان نامه مهندسی کشاورزی گرایش صنایع غذایی
موضوعات پیشنهاد شده برای پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی گرایش صنایع غذایی :
بررسی اثرات غذایی – دارویی اوکالیپتوی- میخک – لاواند و گزنه
بررسی اثر جایگزینی جو به جای ذرت در جیره های غذایی بر میزان کلسترول تخم مرغ در مرغان بومی و آمیخته های آنها با یک سویه مرغ تخمگذار تجارتی
تعیین ارزش غذایی شش گونه از گیاهان مرتعی در منطقه یکه چنار مراوه تپه (استان گلستان)
ویژگیهای کلوییدی نانو حاملهای لیپیدی (NLC) و نانو فیتوزومهای حاوی روتین و بررسی آنها در یک مدل غذایی
مقایسه ترکیبات غذایی ماهی سفیددریایی و پرورشی و فرآوری ماریناد از آنها
تولید، استخراج، خالصسازی و شناسایی رنگدانه حاصل از کپک Penicillium aculeatum ATCC 10409 و کاربرد آن در سیستم مدل غذایی: بستنی نرم
تأثیر زمان برداشت و شرایط استخراج بر بازده و خصوصیات پکتین حاصل از ضایعات کدوی آجیلی
بررسی امکان تولید رنگ مورد مصرف در صنایع غذایی از میوه خوراکی کاکتوس اپونیتا و ولگاریس
طرح تولید رنگهای طبیعی خوراکی و محصولات فرعی دیگر از آن
بررسی غذاهای سنتی در ایران با تاکید بر غذاهای تخمیری در استان فارس
بررسی شیوع آلودگی لیستریا مونوسایتوجنز در پنیرهای تولیدی کارخانههای ایران در سال ۱۳۷۶
بررسی غذاهای سنتی و سنتی تخمیری در ایران، استانهای جنوبشرقی
موضوعات پیشنهادی پایان نامه مهندسی کشاورزی گرایش صنایع غذایی
بررسی امکان استفاده از اسانس های طبیعی به عنوان نگهدارنده ها و عوامل ضد باکتری در مواد غذایی
[روشی بر مبنای DNA جهت مطالعه تعاملات غذایی شکارگر-شکار در محصولات براسیکا: تحقیقی برای شکارگران بیدکلم (پلوتلا گزیلوستلا)]
بررسی میزان تغییرات بافت خلال نیمه سرخ شده سه واریته سیب زمینی (فولوا، دراگا، و کوزیما) با سه نوع روغن در طول تهیه و زمان ماندگاری
تهیه سسس مایونز با استفاده از آب پنیر تخمیری
بررسی تجربیات گذشته در زمینه افزودن مواد مغذی به غذاهای عمده
بررسی تاثیر کلرید سدیم و متیل پارابن بر رشد مخمر Torulopis glumerata در شرایط آزمایشگاهی
طرح بررسی و بهبود لبنیات ( ارائه شده در : کنگره ملی صنایع تبدیلی غذائی )
بررسی اثر تخمیر بر ارزش تغذیهای غذاهای سنتی استان فارس و تعیین میکروارگانیسمهای غالب
تولید – بررسی و تاثیر مرباهای رژیمی (فروکتوزی – سوربیتولی – آسپارتام) بر گلوکز خونی بیماران دیابتی
طراحی و بررسی عملکرد نانوسنسور DNA- نانوذرات طلا برای شناسایی ژن inv A در باکتری سالمونلا
بررسی کارآیی مصرف عناصر غذایی (N.P.K) در گیاهان زراعی
کاربرد پوشش های طبیعی خوراکی در بسته بندی مواد غذایی
تعیین مناسبترین نسبت اوره و ملاس در سیلوی سرشاخه نیشکر
بررسی کاربرد استاندارد ایمنی HACCP برای کنترل مایکوتوکسین ها در تولید خشکبار.
بررسی فیتین در دانههای غذایی و Corn steer liquos و بازیابی آن
شیرینکنندههای طبیعی ، مشابه طبیعی و مجاز و کاربرد آن در صنایع نوشابه ، آب میوه و کمپوت
بررسی اثر مقادیر مختلف کلرور کلسیم در جلوگیری از ترکیدگی پوست در کمپوت گیلاس
موضوعات پیشنهادی پایان نامه مهندسی کشاورزی گرایش صنایع غذایی
بررسی مسائل اقتصادی ، کیفی و تغذیهای و تکنیکی نان
استخراج آنزیم پروتئاز گیاهی (با اولویت انجیر) و تعیین شرایط بهینه جهت استفاده از آن در صنایع لبنی
بررسی اثر بازدارندگی پلانتاریسین لاکتو با سیل پلانتوروم بر روی رشد برخی از باکتریهای موجود در مواد غذایی (سوسیس و کالباس) و یافتن بهترین شرایط برای تولید بیشتر آن
بررسی استفادههای صنعتی از میوه درخت بلوط
روش تشخیص اقلام غذایی پرتودیده از روی شکستگی DNA
بررسی فعالیت ضدقارچی باکتریهای آغازگر بومی لبنی بر علیه قارچهای عامل فساد مواد غذایی در سطح آزمایشگاهی
اویرایش شده تولید و ارزیابی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی آستازانتین و غنیسازی آبجو بدون الکل (ماءالشعیر) با آن
تولید ماست فراسودمند غنی شده با جوانه گندم
بررسی تاثیر فرایند فشار بالا و حرارتی بر ویژگیهای کیفی پوره کلم بروکلی بستهبندی شده از فیلمهای پلیمری چندلایه
بررسی روش نگهداری قارچ خوراکی دکمهای به صورت اسلایس و پودر
موانع و مشکلات صادرات صنایع نساجی
بررسی تولید رنگ خوراکی قرمز از چغندر لبوئی و پایداری آن در خلال فرایندهای غذائی
تأثیر سبوس فراوریشده بر خصوصیات شیمیایی، رئولوژیکی و ریزساختاری آرد، خمیر و نان سنگک
موضوعات پیشنهادی پایان نامه مهندسی کشاورزی گرایش صنایع غذایی
بررسی کیفیت غذاهای سنتی اطلس غذایی ایران
بررسی رئولوژی و برخی خواص فیزیکوشیمیایی عصاره شیرین بیان
بررسی تاثیر بسترهای مختلف ضایعات کشاوزی و صنایع غذایی بر میزان تولید و مواد شیمیایی
مطالعه و بررسی مصرف آب در صنایع به منظور تدوین روشهای صرفه جویی در مصرف آب (در صنایع غذایی)
طرح مطالعاتی تعیین موانع راهبردی- فنآوری در صنایع غذایی و ارائه اولویتهای تحقیقاتی و صنعتی
تولید اسانسها و طعمدهندههای مورد مصرف در صنایع نان و شیرینی و شکلات با استفاده از منابع طبیعی داخلی
شناسایی عوامل موثر بر ظرفیت تولید صنایع غذایی و آشامیدنی و ارائه استراتژیهای مناسب در راستای بهبود وضعیت این صنایع(مطالعه موردی: استان خراسان رضوی)
نقش صنایع تبدیلی در امنیت غذا و توسعه پایدار
تعیین ارزش غذایی ( انرژی متابولیسمی ) باقیمانده رستورانی و تاثیر بر راندمان تولید طیور گوشتی
ارتباط تنوع الگوهای تولید و امنیت غذایی خانوار در مناطق روستایی استان فارس