پایان نامه رشته مهندسی صنایع غذاییپایان نامه رشته مهندسی کشاورزی

دانلود پایان نامه بررسی تکنولوژی تولید ماکارونی

پروژه کشاورزی و صنایع غذایی : بررسی تکنولوژی تولید ماکارونی

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی

بخشی از پروژه :
فهرست:

مقدمه و تارتخچه

فصل اول

۱-۱- بخش اول : گندم و ویژگیهای آرد ماکارونی

۲-۱- بخش دوم : انواع ماکارونی

۳-۱- بخش سوم: ارزش غذایی فرآورده‌های ماکارونی

۴-۱- بخش چهارم: موقعیت و محل کارخانه بازدید شده

فصل دوم

۲-۱- بخش اول: مواد اولیه مورد استفاده

فصل سوم

۱-۳- بخش اول : ساخت ماکارونی

۱-۱-۳- روشهای ساخت انواع ماکارونی

الف: روش غیر پیوسته

ب: روش پیوسته

۲-۳- بخش دوم:‌ انتقال دهنده

الف: انتقال دهنده‌های افقی

و …

جهت مشاهده فهرست کامل مطالب این پروژه اینجا کلیک نمایید.

———-

بر طبق گواهی افسانه های قدیمی برای اولین بار مارکوپولو (Marco polo)در قرن ۱۳ پس از بازگشت از چین غذایی آردی شبیه به کارونی را به دربار هدیه کرد. بطور کلی برای مردم آن زمان علی الخصوص دریانوردان حمل و نگهداری آذوقه سفر امری مهم تلقی می شد چرا که گاه سفر چندین ماه بطول می انجامید و آنها نیاز به غذایی داشتند که فاسد و خراب نشود. همچنین مرغوبیت و ارزش غذایی خود را حفظ کند.

ظاهر همه این ویژگیها در ماکارونی وجود دارد این محصول در طی نگهداری به مدت طولانی طعم مزه و کیفیت خود را حفظ می نماید. هر چند تولید ماکارونی از یک ریشه تاریخی منشا می گیرد اما به طور وسیع د رقرن بیستم با تغییرات اساسی  وارد بازار مصرف عمومی و تجارت گردید در اولیل این قرن و قبل از صنعتی شدن تولیدات تهیه و تولید این محصول بصورت خانگی و یا به مقادیر کم ،درکارگاه های کوچک انجام می شود و در مجموع مقدار قابل توجهی را در بر نمی گرفت.

طبق بررسی، از سال ۱۸۵۰ میلادی تولید بصورت ماشینی وصنعتی با ابداع و اختراع ماشین های پرس کننده خمیر شروع شد مجموعه ای از این ماشین آلات متشکل از یک سیستم ورز دهنده خمیر (kneading device) با پیستون و سیلندر مربوطه و یک صفحه مشبک که منتهی از یک مارپیچ بودند کارتولید را در مقیاس صنعتی شروع کردند. در آغاز قرن بیستم لوازم موجود برای ساخت ماکارونی شامل مخلوط کن و پرس و قفسه های مخصوص خشک کردن ساخته شدند.

در سال ۱۹۳۴ یک شرکت فرانسوی که قبلا اکسترودر های ساده می ساخت سیستم پیوسته را جایگزین نمود و در همان سالها سوئیسی ها پرس های مداوم اتوماتیک را مورد بهره برداری قرار دادند امروزه این ماشین آلات به سیستم های تولید پیوسته تبدیل شده اند و می توانند با ظرفیت های بسیار بالا کار کنند استفاده نیروی انسانی برای این سیستم ها نیز بسیار اندک است تولید در این سیستم ها نیازمند دقت فراوان  و ماده اولیه همگون می باشد.

.

مشخصات پروژه :
عنوان فارسی:  بررسی تکنولوژی تولید ماکارونی
تعداد صفحات پروژه : ۱۱۸
مقطع علمی :  کارشناسی
فرمت پروژه : WORD (قابل ویرایش) محتوای فایل : zip
فهرست: دارد چکیده: ندارد
مقدمه: دارد
تصویر: ندارد
منبع: دارد سال پژوهش: ۱۳۸۴
حجم فایل: ۱۰۱ کیلوبایت
رشته های مرتبط با پروژه: کشاورزی
گرایش های مرتبط با این پروژه:  صنایع غذایی

.

خرید پروژه :
جهت خرید پروژه “بررسی تکنولوژی تولید ماکارونی ” بر روی دکمه خرید زیر کلیک نمایید

.

مطالب مرتبط:
دانلود پروژه و پایان نامه صنایع غذایی

دانلود پروژه و پایان نامه کشاورزی

دانلود مقاله کشاورزی

دانلود مقاله صنایع غذایی

.

پشتیبانی :
شما پس از انتخاب دکمه خرید در سایت کالج پروژه به صفحه درگاه پرداخت اینترنتی جهت انجام مراحل خرید هدایت خواهید شد.
– آیدی تلگرام پشتیبانی: collegeprozheh@

– تماس با واحد پشتیبانی: ۰۹۳۰۲۵۸۸۵۱۴

– ساعات تماس: ۹ صبح الی ۱۸ عصر

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا