ترجمهترجمه مقالات الکترونیک

دانلود ترجمه مقاله هدایت پرسرعت پرتو به وسیله آرایه‌های لیزری حفره عمودی مرحله‌ای

ترجمه مقاله هدایت پرسرعت پرتو به وسیله آرایه‌های لیزری حفره عمودی مرحله‌ای

مقاله هدایت پرسرعت پرتو به وسیله آرایه‌های لیزری حفره عمودی مرحله‌ای

دانلود رایگان :

جهت دانلود رایگان نسخه انگلیسی ترجمه مقاله هدایت پرسرعت پرتو به وسیله آرایه‌های لیزری حفره عمودی مرحله‌ای اینجا کلیک نمایید.

————

چکیده ای از مقدمه آغازین ” مقاله هدایت پرسرعت پرتو به وسیله آرایه‌های لیزری حفره عمودی مرحله‌ای ” بدین شرح است:

ما ثابت می‌کنیم که هدایت پرتو الکترونیکی با استناد از آرایه‌های لیزر حفره عمودی در ثبت پرسرعت (۱۰۴۰۱۰ درجه / ثانیه) و حساسیت موجود (میکروآمپر ۱۰۰ / درجه ۲/۱) می‌باشد. مرحله مربوطه و ارتباط مابین اجزاء آرایه با یک روش انتشار فرانهوفر استخراج می‌شوند. طیف مصمم فضایی و پویای هدایت پرتو نیز تحلی شده‌اند. اثرات حرارت ـ چشمی برای تسلط بر مکانیزم تغییر فاز در هدایت کم سرعت یافت شده است در حالی که تغییرات الکترونیک در شاخص در سرعت بالاتر تسلط می‌یابند. (  مگاهرتز)
کلمات شاخص: هدایت پرتو, آرایه‌های مرحله‌ای, آرایه‌های لیزری نیمه‌هادی, لیزرهای نیمه‌هادی
۱ـ مقدمه
فناوری آرایه مرحله‌ای نوری به دلیل پیمان سرعت بهتر، کارایی، دقت، کارایی و قابلیت اعتماد بیشتر از روش‌های هدایت پرتو مکانیکی استاندارد مطلوب بوده‌اند [۱و۲]. کاربرد این فناوری یعنی تعویض فیبر، ارتباطات فضا آزاد، و ردیاب لیزر به تنوع گوناگونی روش‌های استفاده شده است که معمولاً قابل طبقه‌بندی به روش‌های مستمر و گسسته می‌باشد. مادامی که آرایه‌های مرحله‌ای نوری از کریستال‌های مایع استفاده می‌کنند، برجسته‌ترین هدایت مستمر [۳و۲] روش‌های جایگزین مثل سیستم‌های میکروالکترومکانیکی [۵و۴]، ساینده سطح electrtowetting، [۷] راهنمای موج [۱۰-۸]، حذف کنندگان لبه [۱۱] و لیزرهای حذف کننده سطح حفره‌ای عمودی (VCSELs) [13و۱۲] هستند.
در بین چندمین شکل شایسته برای هدایت پرتور نوری، سرعت هنوز هم یک فاکتور محدود کننده برای کاربردهایش مثل رادار لیزری است. با وجود اینکه روش‌های مکانیکی به وضوح محدودیت‌های داخلی دارند، حتی پرسرعت‌ترین روش‌هایی که از کریستال‌های مایع استفاده می‌کنند محدود به سرعت زیر ۱۰ کیلوهرتز هستند [۱۴و۱۵]. هدایت پرتو بالاتر از رژیم KHz فقط پرتوهای نمایان قبلی با فناوری ساینده و هادی موج را دارند زیرا، بیشتر از اعتماد بر تغییرات مکانیکی و گرمایی، تغییرات شاخص با این روش در زمینه برق یا جریان قابل اعتمادتر هستند [۱۰و۸] [۱۷-۱۶]. اما، توسعه این روش‌ها به دو بعد اغلب سمت راست و نیاز به ترتیب دادن همکاری با کنترل بازخورد [۸] داشته و هدایت کننده به سمت انتشار فضای آزاد نبوده [۱۶-۱۰] و یا از کارائی پایین رنج می‌برند. [۷]

 

————-
مشخصات مقاله:
عنوان انگلیسی مقاله: high Speed Beam Steering with Phased Vertical Cavity Laser Arrays
عنوان فارسی مقاله: هدایت پرسرعت پرتو با آرایه‌های لیزری حفره عمودی مرحله‌ای
دسته: الکترونیک
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ۱۱

 

.
.
 
.
کالج پروژه یک وب سایت با هدف انتشار مقاله، تحقیق، می باشد شما می توایند پس از انتخاب فایل و مقاله مورد نظر و کلیک جهت دانلود مراحل خرید را در سایت میهن همکار انجام دهید.

برای مشاهده ی راهنمای خرید از سایت میهن همکار اینجا کلیک کنید.

 در صورت نیاز به هر گونه پشتیبانی بر روی لینک زیر کلیک کنید ویا با شماره تلفن های ذیل تماس حاصل فرمایید :

پشتیبانی سایت میهن همکار

شماره تماس:

۴۲۲۷۴۴۰۱(۰۴۱)

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا