ترجمهترجمه مقالات صنایع غذایی

دانلود ترجمه مقاله ویژگی های مهندسی شده میوه بادام زمینی و هسته آن

ترجمه مقاله ویژگی های مهندسی شده میوه بادام زمینی و هسته آن

ویژگی های مهندسی شده میوه بادام زمینی و هسته آن

دانلود رایگان :

جهت دانلود رایگان نسخه انگلیسی ترجمه مقاله ویژگی های مهندسی شده میوه بادام زمینی و هسته آن اینجا کلیک نمایید.

————

چکیده ای از مقدمه آغازین ” ترجمه مقاله ویژگی های مهندسی شده میوه بادام زمینی و هسته آن ” بدین شرح است:

بعضی از ویژگی های میوه بادام زمینی و هسته آن، از نقطه نظر میزان محتوای رطوبتی آن مورد ارزیابی قرار گرفته اند. در محتوای رطوبتی ۴٫۸۵% d.b , میانگین طول، ضخامت، پهنا، میانگین قطر هندسی، حالت کروی، حجم واحد و حجم میوه بادام زمینی، به ترتیب برابر با ۴۴٫۵۳ میلیمتر، ۱۵٫۷۳ میلیمتر، ۱۶٫۶۸ میلیمتر، ۲۳٫۰۰ میلیمتر، ۵۱٫۶۰%، ۲٫۱۶ گرم و ۵٫۱۷cm3 می باشد  می باشد. مقادیر متناظر برای هسته در محتوای رطوبتی ۶٫۰۰ db به ترتیب برابر با ۲۰٫۵۹ میلیمتر، ۸٫۸۰ میلیمتر، ۱۰٫۴۴ میلیمتر، ۱۲٫۶۰ میلیمتر، ۵۷٫۰۵%، ۱٫۰۶۳ گرم، و ۱٫۱۴cm3 می باشد. مطالعه بر روی بادام زمینی خشک شده نشان داده است که چگالی حجمی از ۲۴۳ به ۱۸۴km/m3 کاهش داشته، ظرفیت واقعی، مناطق مورد نظر و سرعت ترمینال رشد آن از ۴۲۴ به ۵۴۵kg/m و از ۷٫۲۵ به ۷٫۹۳m/s افزایش داشته است به طوری که سطح رطوبت آن از ۴٫۸۵% به ۳۲٫۰۰% افزایش داشته است. در ارتباط با هسته مقدار متنماظر از ۵۸۱ به ۵۳۹kg/m3 از ۹۸۹ به ۱۰۸۸kg/m و از ۱٫۵۳به ۲٫۰۹cm و از ۷٫۴۸ به ۸٫۰۶m/s همگام با افزایش محتوای رطوبتی، تغییر داشته است. قدرت شکاف بادام زمینی و هسته آن با توجه به افزایش محتوی رطوبتی آن کاهش می یابد. ضریب پویای اصطکاک از ۰٫۳۰ به ۰٫۷۳ برای بادام زمینی و از ۰٫۲۲ به ۰٫۶۳ برای هسته در سطوح ساختاری متفاوت زمانی که محتوای رطوبتی از ۴٫۸۵% تا ۳۲٫۰۰% d.b افزایش می یابد،  متغیر است.
۱٫مقدمه:
بادام زمینی به عنوان یک محصول سالانه ای می باشد که به طور غالب در منطقه مدیترانه رشد می کند. بادام زمینی که از خانواده گیاه هیپی می باشد دارای ریشه، ساقه و به ویژه دانه های زیرزمینی خوراکی می باشد. بادام زمین دارای دانه های خوراکی می باشد.آرچیس هیپوی که عضو خانواده نخودفرنگی می باشد، در غلاف زیرزمین رشد می کند و دارای پوست نازک مایل به قهوه ای می باشد.
————-
مشخصات مقاله:
عنوان انگلیسی مقاله: Some engineering properties of peanut and kernel
عنوان فارسی مقاله: برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن.
دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ۸

 

.
.
 
.
کالج پروژه یک وب سایت با هدف انتشار مقاله، تحقیق، می باشد شما می توایند پس از انتخاب فایل و مقاله مورد نظر و کلیک جهت دانلود مراحل خرید را در سایت میهن همکار انجام دهید.

برای مشاهده ی راهنمای خرید از سایت میهن همکار اینجا کلیک کنید.

 در صورت نیاز به هر گونه پشتیبانی بر روی لینک زیر کلیک کنید ویا با شماره تلفن های ذیل تماس حاصل فرمایید :

پشتیبانی سایت میهن همکار

شماره تماس:

۴۲۲۷۴۴۰۱(۰۴۱)

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا