پایان نامه علوم پایه

دانلود پایان نامه تغذیه شتر مرغ

پروژه بررسی تغذیه شتر مرغ

جهت اخذ درجه کارشناسی

تغذیه شترمرغ

بخشی از فهرست مقاله:
۱- فیزیولوژی گوارش
۲- میزان احتیاجات به مواد معدنی و ویتامین ها
۳- تغذیه عملی شترمرغ
۴- نکاتی در خصوص ترکیب پرها
۵-استفاده از غذاهای آماده تجاری
۶- تغذیه جوجه شترمرغ
۷- تغذیه پرندگان در حال رشد
۸- غذا، intake تغذیه و افزایش وزن
۹- تغذیه و مطالعه رفتار و نوک زدن در پرنده
۱۰- نقش تغذیه شترمرغ و کیفیت مواد تغذیه ای در تولید نهایی
۱۱- اقلام جیره غذای شترمرغ
۱۲- عقاید مختلف در مورد تغذیه شترمرغ
۱۳- عوامل جز تغذیه ای و اجزاء تغذیه ای برای شترمرغ

و…  جهت مشاهده فهرست مطالب این پروژه اینجا کلیک نمایید.

————-

چکیده ای از مقدمه آغازین ” پایان نامه تغذیه شترمرغ ” بدین شرح است:

.

با وجود گذشت بیش از یک قرن از پرورش  شترمرغ اهلی در مزارع افریقای جنوبی، اطلاعات علمی کمی در خصوص تغذیه شترمرغ وجود دارد و نیازهای غذایی این پرنده به طور دقیق برآورد نشده است. نتها در چندساله اخیر برخی از تحقیقات اولیه در اسرائیل و افریقای جنوبی در این زمینه انجام شده اشت. هنوز جنبه های زیادی مورد تحقیق قرار نگرفته و اطلاعات گردآوری شده در این بخش بیشتر مربوط به تجربیات پرورش دهندگان شترمرغ در افریقای جنوبی است.
شترمرغ بطور کامل علفخوار نبوده و در حیات وحش قسمتی از غذای آنان را حشرات، پستانداران کوچک، مارمولک و گاهی تخم پرندگان تشکیل می دهد. اگرچه شترمرغ ها علف می خورند ولی غذای مورد علاقه آنان را برگ گیاهان دولپه ای و نیز دانه آنها تشکیل می دهد.
شترمرغ بر اساس عادت طبیعی در مراتع فقیر زندگی کرده و می تواند در این شرایط غذای کافی برای خود تهیه نماید، جائیکه گاو و حتی گوسفند قادر به زندگی نیستند.
مانند سایر دامها هزینه غذا یکی از عمده ترین مخارج پرورش شترمرغ را تشکیل می دهد. با استفاده از قابلیت شترمرغ در مصرف غذای فقیر و متنوع می توان تا حد زیادی از هزینه های پرورش کاست.
۱- فیزیولوژی گوارش:
مطالعات معدود انجام شده برروی شترمرغها نشان می دهد که آنها قادرند الیاف خام را بهتر از سایر طیور هضم نمایند. در این زمینه فیزیولوژی گوارش شترمرغ را می توان با خرگوش و اسب مقایسه کرد. Angle دریافت که هضم الیاف  دیواره سلولی (NDF) که تا میزان ۵ تا ۶ درصد توسط طیور قابل هضم است، در جیره جوجه های شترمرغ می تواند از سن ۳ هفتگی مورد استفاده قرار گیرد. توانایی هضم NDF شامل درصدی از فیبر موجود در غذا (سلولز، همی سلولز و لیگنین) است که پتانسیل هضم شدن را دارد. در شترمرغهای در حال رشد، در خلال ۱۰ هفته اول این توانایی بصورت خطی تا میزان ۵۱ درصد افزایش یافته و در مورد شترمرغهای کاملاً رشد کرده بالغ بر ۶۰ درصد می گردد. چنین قدرت بالای هضم غذاهای فیبری را در گله های حیوانات نشخوارکننده می توان یافت.
غذاهای فیبری توسط شترمرغ از مری به پیش معده (معده غده ای) می رود و عملیات اولیه هضم شیمیایی بوسیله شیره معدی انجام می شود. سپس غذا از یک منفذ بزرگ وارد معده ماهیچه ای بنام سنگدان می شود. دیواره ماهیچه ای ضخیم سنگدان به همراه سنگریزه های خشن موجب تقسیم مکانیکی غذا به قطعات کوچکتر می گردد.
سپس غذا وارد روده کوچک شده و با اضافه شدن ترشحات روده ای بخصوص از لوزالمعده، مواد مغذی جذب می شوند.
————-
مشخصات مقاله:
عنوان کامل: بررسی تغذیه شتر مرغ
دسته: دامپروری
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات پروژه: ۶۲
 
.
کالج پروژه یک وب سایت با هدف انتشار مقاله، تحقیق، می باشد شما می توایند پس از انتخاب فایل و مقاله مورد نظر و کلیک جهت دانلود مراحل خرید را در سایت میهن همکار انجام دهید.

برای مشاهده ی راهنمای خرید از سایت میهن همکار اینجا کلیک کنید.

 در صورت نیاز به هر گونه پشتیبانی بر روی لینک زیر کلیک کنید ویا با شماره تلفن های ذیل تماس حاصل فرمایید :

پشتیبانی سایت میهن همکار

شماره تماس:

۲۲۷۴۴۰۱ (۰۴۹۱)

۲۲۷۴۴۰۱ (۰۴۹۱)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا