همایش بین المللی فرآورده های حلال آذر ۹۶
همایش بین المللی فرآورده های حلال آذر ۹۶ – همایش پزشکی و سلامت ، علوم و صنایع غذایی
سطح برگزاری: بین المللی
اطلاعات برگزاری همایش
برگزار کننده: دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، استانداری خراسان رضوی
مکان برگزاری: مشهد – دانشگاه علوم پزشکی مشهد – سالن همایش های بین المللی
امکان ارسال مقاله: بله
حوزه های تحت پوشش: پزشکی و سلامت • علوم و صنایع غذایی
تاریخ های مهم
تاریخ برگزاری: 22 الی ۲۴ آذر 1396
آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات: 31 شهریور 96
آخرین مهلت ثبت نام: 30 آبان ۹۶
اطلاعات تماس
دبیر علمی کنفرانس: حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید محمود طباطبائی
دبیر اجرایی کنفرانس: دکتر محمد رضا صابری
تلفن تماس با دبیرخانه: 38049487-051
وب سایت همایش: cong-halal-iran2017.mums.ac.ir
ایمیل: halaliran@mums.ac.ir
کانال تلگرام: halalproducts@
محورهای همایش
شریعت و فرآورده های حلال
– ویژگی و معیار غذای حلال و طیب
– اشتراک و افتراق ادیان در معیار حلال
– معیار حلیت گوشت و فرآورده های آن
– قواعد فقهی مرتبط با فرآورده های حلال
– طهارت و نجاست در فرآورده های حلال
– مسائل مستحدثه در فرآورده های حلال
…
پژوهش، فناوری و فرآورده های حلال
– روش های نوین در تولید فرآورده های حلال
– روش های جدید در تشخیص سریع اجزاء حرام
– جایگزین افزودنی های حرام
– آثار فرآورده های حلال بر سلامت جسم و روان
– تاثیر روش های مختلف کشتار در کیفیت محصول
– تولید ترکیبات حرام در فرایند تولید محصول
…
اقتصاد فرآورده های حلال
– ضوابط و مقررات تولید، عرضه، صادرات و واردات
– شیوه های برندسازی
– صادرات و واردات
– زنجیره تأمین
– فرهنگ سازی مصرف فرآورده های حلال
– اقتصاد مقاومتی
…
شریعت و فرآورده های حلال
– ویژگی و معیار غذای حلال و طیب
– اشتراک و افتراق ادیان در معیار حلال
– معیار حلیت گوشت و فرآورده های آن
– قواعد فقهی مرتبط با فرآورده های حلال
– طهارت و نجاست در فرآورده های حلال
– مسائل مستحدثه در فرآورده های حلال
…
پژوهش، فناوری و فرآورده های حلال
– روش های نوین در تولید فرآورده های حلال
– روش های جدید در تشخیص سریع اجزاء حرام
– جایگزین افزودنی های حرام
– آثار فرآورده های حلال بر سلامت جسم و روان
– تاثیر روش های مختلف کشتار در کیفیت محصول
– تولید ترکیبات حرام در فرایند تولید محصول
…
اقتصاد فرآورده های حلال
– ضوابط و مقررات تولید، عرضه، صادرات و واردات
– شیوه های برندسازی
– صادرات و واردات
– زنجیره تأمین
– فرهنگ سازی مصرف فرآورده های حلال
– اقتصاد مقاومتی
…