اخبار همایش ها و کنفرانس ها

همایش بین المللی فرآورده های حلال آذر ۹۶

همایش بین المللی فرآورده های حلال آذر ۹۶ – همایش  پزشکی و سلامت  ،  علوم و صنایع غذایی

سطح برگزاری: بین المللی

اطلاعات برگزاری همایش

برگزار کننده: دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، استانداری خراسان رضوی

مکان برگزاری: مشهد –  دانشگاه علوم پزشکی مشهد – سالن همایش های بین المللی

امکان ارسال مقاله: بله

حوزه های تحت پوشش:   پزشکی و سلامت  •  علوم و صنایع غذایی

تاریخ های مهم

تاریخ برگزاری: 22 الی ۲۴ آذر 1396

آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات: 31 شهریور 96

آخرین مهلت ثبت نام: 30 آبان ۹۶

اطلاعات تماس

دبیر علمی کنفرانس: حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید محمود طباطبائی

دبیر اجرایی کنفرانس: دکتر محمد رضا صابری

تلفن تماس با دبیرخانه: 38049487-051

وب سایت همایش: cong-halal-iran2017.mums.ac.ir

ایمیل: halaliran@mums.ac.ir

کانال تلگرام: halalproducts@

محورهای همایش

شریعت و فرآورده های حلال

–         ویژگی و معیار غذای حلال و طیب

–         اشتراک و افتراق ادیان در معیار حلال

–         معیار حلیت گوشت و فرآورده های آن

–         قواعد فقهی مرتبط با فرآورده های حلال

–         طهارت و نجاست در فرآورده های حلال

–         مسائل مستحدثه در فرآورده های حلال

پژوهش، فناوری و فرآورده های حلال

–         روش های نوین در تولید فرآورده های حلال

–         روش های جدید در تشخیص سریع اجزاء حرام

–         جایگزین افزودنی های حرام

–         آثار فرآورده های حلال بر سلامت جسم و روان

–         تاثیر روش های مختلف کشتار در کیفیت محصول

–         تولید ترکیبات حرام در فرایند تولید محصول


 اقتصاد فرآورده های حلال

–         ضوابط و مقررات تولید، عرضه، صادرات و واردات

–         شیوه های برندسازی

–         صادرات و واردات

–         زنجیره تأمین

–         فرهنگ سازی مصرف فرآورده های حلال

–         اقتصاد مقاومتی

 شریعت و فرآورده های حلال

–         ویژگی و معیار غذای حلال و طیب

–         اشتراک و افتراق ادیان در معیار حلال

–         معیار حلیت گوشت و فرآورده های آن

–         قواعد فقهی مرتبط با فرآورده های حلال

–         طهارت و نجاست در فرآورده های حلال

–         مسائل مستحدثه در فرآورده های حلال

پژوهش، فناوری و فرآورده های حلال

–         روش های نوین در تولید فرآورده های حلال

–         روش های جدید در تشخیص سریع اجزاء حرام

–         جایگزین افزودنی های حرام

–         آثار فرآورده های حلال بر سلامت جسم و روان

–         تاثیر روش های مختلف کشتار در کیفیت محصول

–         تولید ترکیبات حرام در فرایند تولید محصول


 اقتصاد فرآورده های حلال

–         ضوابط و مقررات تولید، عرضه، صادرات و واردات

–         شیوه های برندسازی

–         صادرات و واردات

–         زنجیره تأمین

–         فرهنگ سازی مصرف فرآورده های حلال

–         اقتصاد مقاومتی

 دانلود مقالات انگلیسی پزشکی با ترجمه فارسی

 دانلود مقالات انگلیسی صنایع غذایی با ترجمه فارسی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا