اخبار دانشگاهی

پرداخت وام قرض الحسنه بانک صادرات به دانشجویان پیام نور

پرداخت وام قرض الحسنه بانک صادرات به دانشجویان پیام نور

.

بر اساس هماهنگی و پیگیری های مدیر کل امور مالی دانشگاه پیام نور بخشنامه پرداخت وام قرض الحسنه برای دانشجویان پیام نور توسط بانک صادرات به کلیه استانها ابلاغ گردید.

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند: بر اساس تفاهم نامه منعقد شده بین دانشگاه و بانک صادرات، دانشجویان بدهکار مقاطع مختلف متقاضی وام در (به میزان بدهی تا همین نیمسال) می باید به صورت حضوری و یا تلفنی (در صورت موافقت مرکزتان) درخواست خود را به بخش خدمات دانشجویی مرکز خود ارائه نمایند.

با عنایت به تصمیمات و توافقات به عمل آمده فی ما بین دانشگاه پیام نور و بانک صادرات، مقرر گردیده است برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۵-۹۴ تسهیلاتی در قالب وام قرض الحسنه به دانشجویان بدهکار توسط بانک مورد نظر پرداخت شود.

خواهشمند است دانشجویان عزیز ، در صورت واجد شرایط بودن دریافت وام ، برای ثبت نام به مرکز خود مراجعه نمایند تا گواهی اشتغال به تحصیل و معرفی نامه برای بانک به شما داده شود.

شرایط و آئین نامه به صورت زیر می باشد:

بخشنامه ابلاغی به شعب بانک صادرات برای پرداخت وام به دانشجویان پیام نور – کلیک کنید

فرم تعهدنامه برای درخواست تقاضای وام بانک صادرات – کلیک کنید
فرم اختیارنامه برداشت از حساب برای درخواست تقاضای وام بانک صادرات – کلیک کنید
فرم معرفی نامه دانشجو از طرف دانشگاه به بانک صادرات – کلیک کنید

ماده ۱ : وام دانشجویی تنها به دانشجویان بدهکار شاغل به تحصیل که کمتر از ۲/۳ واحد های کل دوره را گذرانده باشند تعلق می گیرد.

ماده ۲ : مدت قرارداد وام قرض الحسنه دانشجویی حداکثر ۳۶ ماه بوده و متناسب با مدت باقیمانده از دوران تحصیل دانشجو که از سوی واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه پیام نور در هر استان تعیین و به بانک اعلام می گردد.

ماده ۳ : نرخ کارمزد وام قرض الحسنه موضوع این دستورالعمل تابع نرخ های جاری بانک در بخش وام قرض الحسنه می باشد.

ماده ۴ : هر دانشجودر مقطع کارشناسی ،کارشناسی ارشد و دکتری در طول دوره تحصیل حداکثر ۱ نوبت وام دریافت می کند.

ماده ۵ : بانک صادرات در هیچ شرایطی به دانشجو تا زمان تسویه حساب وام قبلی، وام جدید پرداخت نمی کند.

ماده ۶ : سقف وام های پرداختی حداکثر مبلغ ۲۵ میلیون ریال (۲ میلیون و پانصید هزار تومان) برای دانشجویان کارشناسی، ۳۰ میلیون ریال (۳ میلیون تومان) برای دانشجویان کارشناسی ارشد و، ۵۰ میلیون ریال (۵ میلیون تومان) برای دانشجویان دکتری تخصصی بصورت قرض الحسنه به هر استان اختصاص می یابد.بدیهی است مسئولین امور دانشجویی مراکز براساس پرونده های موجود و اعتبار استان و به منظور توزیع حداکثری وام میتواند میزان وام پرداختی را با رعایت حداکثر سقف پرداختی تغییر دهند.

ماده ۷ : در صورت تاخیر در بازپرداخت اقساط بانک براساس ضوابط نسبت به اخذ جریمه اقدام خواهد نمود .
تبصره ۱ : در صورت تاخیر بیش از ۳ ماه کل مبلغ وام باید بازپرداخت شود.
تبصره ۲ : در صورت تاخیر بیش از ۴ ماه بانک بدون اطلاع قبلی وام گیرنده مبلغ قسط را از ضامن کسر می نماید.

ماده ۸ : با توجه به این که دانشگاه صرفاً به عنوان معرف نسبت به معرفی دانشجو اقدام می نماید ارائه مدارک مربوط به ضامن و متقاضی و مدارک مورد نیاز بانک به عهده متقاضی می باشد.

ماده ۹ : دانشجو موظف است در زمان تسویه حساب فارغ التحصیلی یا انتقال یا اخراج یا ترک تحصیل یا مرخصی بیش از یک ترم از دانشگاه تمامی مبلغ بدهی خود به بانک (شامل اقساطی که هنوز زمان بازپرداخت آن فرا نرسیده ، جریمه دیرکرد بازپرداخت اقساط و …) را یکجا و به صورت نقد پرداخت نماید.
تبصره ۱: مسئولین امور دانشجویی می بایست در فرم تسویه حساب دانشجودر زمان انصراف از تحصیل یا اتمام تحصیل وضعیت بدهی دانشجو را مشخص و سپس نسبت به ممهور نمودن فرم تسویه حساب اقدام نمایند.

این وام هیچ ارتباطی به وام مربوط به تفاهم نامه دانشگاه پیام نور با بانک تجارت ندارد. – کلیک کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا