ترجمهترجمه مقالات صنایع غذایی

دانلود ترجمه مقاله تشکیل کارسینوژنیک متیل ایمیدازول در سیستم های مدل کارامل

ترجمه مقاله تشکیل کارسینوژنیک متیل ایمیدازول در سیستم های مدل کارامل

تشکیل کارسینوژنیک متیل ایمیدازول در سیستم های مدل کارامل

دانلود رایگان :

جهت دانلود رایگان نسخه انگلیسی ترجمه مقاله تشکیل کارسینوژنیک متیل ایمیدازول در سیستم های مدل کارامل اینجا کلیک نمایید.

————

چکیده ای از مقدمه آغازین ” ترجمه مقاله تشکیل کارسینوژنیک متیل ایمیدازول در سیستم های مدل کارامل ” بدین شرح است:

سیستم های مدل کارامل آبی متشکل از سولفیت//NH3 دی گلوکز بوده که در دمای ۱۰۰ درجه سنتیگراد به مدت ۲ ساعت گرم شدند و مقادیر کارسینوژنیک ۴(۵) متیل ایمیدازول شکل گرفته، شناسایی شدند. بازه  میزان شکل گرفته از ۷٫۰ تا ۱۵۵٫۰ ppm بود. سیستمی با  ۰٫۱ M سولفیت منجر به تولید بیشترین مقدار ۴-Ml شد، که ۵۴% بیشتر از مقدار تولید شده از سیستم بدون سولفیت بود. زمانیکه مقدار سولفیت بیش از ۰٫۱ M افزایش یافت، میزان ۴-Ml کاهش یافت. بیشترین کاهش با ۰٫۲ M سولفیت تا ۶۸% در مقایسه با ۰M سولفیت بدست آمد که نشان می دهد که سولفیت نقش مهمی در تشکیل کارسینوژنیک ۴-Ml در رنگ کارامل ایفا می کند. همچنین، سیستمی با ۰٫۱ M سولفیت منجر به شدیدترین رنگ کارامل شد ولی سایر سطوح سولفیت، شدت رنگ را بطور قابل توجهی تغییر ندادند. سولفیت تاحدی به سطح مواد شیمیایی طعم ارزیابی شده با استفاده از تشکیل پیرازین نسبت داده شده است. نتایج نشان می دهند که افزودن سولفیت به میزان مناسب، تشکیل ۴-Ml را در رنگ کارامل بدون از دست دادن طعم و رنگ کاهش می دهد.
کلیدواژه: رنگ کارامل,واکنش میلارد, کارسینوژنیک ۴(۵) متیل ایمیدازول, سولفیت.
۱٫مقدمه:
رنگ کارامل، یکی از قدیمی ترین و متداول ترین رنگ ها برای انواع غذاها و نوشیدنی ها شامل مواد پخته شده، مرباها، ترشی ها، بستنی ها و دسرهای یخی، آب گوشت ها، سوس ها، گوشت های آماده، نوشابه ها، نوعی نوشابه غیرالکلی گازدار و شیرینی ها می باشد. حتی با وجود اینکه رنگ کارامل از نظر تجاری در ایالات متحده در ۱۹۶۳، تولید شد، ارزیابی سمیت و تنظیمات مقرراتی خیلی کند بودند. گزارش جامع در مورد تاریخچه رنگ کارامل در ۱۹۹۲ منتشر شد.
————-
مشخصات مقاله:
عنوان انگلیسی مقاله: Formation of carcinogenic 4(5)-methylimidazole in caramel model systems: A role of sulphite
عنوان فارسی مقاله: تشکیل کارسینوژنیک ۴(۵) متیل ایمیدازول در سیستم های مدل کارامل: نقش سولفیت.
دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ۸

 

.
.
 
.
کالج پروژه یک وب سایت با هدف انتشار مقاله، تحقیق، می باشد شما می توایند پس از انتخاب فایل و مقاله مورد نظر و کلیک جهت دانلود مراحل خرید را در سایت میهن همکار انجام دهید.

برای مشاهده ی راهنمای خرید از سایت میهن همکار اینجا کلیک کنید.

 در صورت نیاز به هر گونه پشتیبانی بر روی لینک زیر کلیک کنید ویا با شماره تلفن های ذیل تماس حاصل فرمایید :

پشتیبانی سایت میهن همکار

شماره تماس:

۴۲۲۷۴۴۰۱(۰۴۱)

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا