اخبار دانشگاهی

تمدید ثبت نام جهت انتخاب دانشجوی نمونه و اعلام جوایز

تمدید ثبت نام جهت انتخاب دانشجوی نمونه و اعلام جوایز

.

مهلت ثبت نام برای شرکت در جشنواره دانشجویان نمونه مجددا تا پایان بهمن ماه تمدید شد.تمامی دانشجویان متقاضی شرکت در جشنواره دانشجوی نمونه که تا ۲۰ بهمن ماه در سامانه انتخاب دانشجوی نمونه ثبت نام کرده اما مراحل ثبت نام آنان کامل نشده است تا پایان بهمن ماه مهلت دارند ثبت نام خود را کامل کنند.

متقاضیان باید با مراجعه به سامانه www.nemooneh.saorg.ir ضمن بارگذاری مدارک آموزشی، پژوهشی و فرهنگی خود نسبت به ثبت نهایی تقاضای شرکت در جشنواره اقدام کنند.

به گزارش مهر، پیش از این اعلام شده مهلت ثبت نام برای شرکت در جشنواره دانشجویان نمونه تمدید نخواهد شد.


تمدید فرصت شرکت در جشنواره دانشجوی نمونه تا ۱۸ بهمن

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان از تمدید مجددجشنواره دانشجوی نمونه تا ۱۸ بهمن خبر داد و تاکید کرد: این آخرین فرصت بوده و دیگر تمدید نخواهد شد .ابوالحسن ریاضی گفت: نظر به درخواست روسا و معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و همچنین تقاضای دانشجویان، زمان ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه تا تاریخ ۱۸ بهمن ماه تمدید می‌شود.

وی ادامه داد: دانشجویان می‌توانند با مراجعه به سامانه جشنواره دانشجوی نمونه به آدرس www.nemooneh.saorg.ir  و بارگزاری کلیه مدارک تحصیلی، رزومه پژوهشی و گواهی فعالیت‌های فرهنگی نسبت به ثبت نام در این جشنواره اقدام کنند.

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: این فرصت، آخرین فرصت ثبت نام است و دیگر قابل تمدید نخواهد بود.

وی درباره شرط آزمون زبان برای شرکت در این جشنواره برای دانشجویان مقطع دکتری تخصصی(PhD)  نیز افزود: شرط آزمون زبان برای این دسته از دانشجویان هنوز الزامی و پابرجاست، اما استثنائا در این دوره از جشنواره در کنارمدارک آزمون‌های زبان معتبر مندرج در آیین نامه جشنواره دانشجوی نمونه مثل TOEFL، IELTS، MSRT و MHLE، گواهی آزمون زبان دانشگاه‌های سطح یک نیز قابل قبول است.

وی اعلام کرد: تاکنون تعداد ۵۲۰۰ نفر در این جشنواره ثبت نام اولیه کرده‌اند.

.


ثبت‌نام بیست و چهارمین دوره انتخاب دانشجوی نمونه کشور از  ۱۵ دی آغاز و تا ۲ بهمن ادامه خواهد داشت.ب، آغاز داوری مرحله دانشگاهی از ۱۰بهمن آغاز و تا یکم اسفند ادامه خواهد داشت. منتخبین دانشگاهی از اول اسفند تا ۸ اسفندماه معرفی می‌شوند و آغاز داوری‌های مرحله کشوری از ۸ اسفند آغاز شده و تا ۲۶ اسفندماه ادامه خواهد داشت.

مقدمات تقدیر از این دانشجویان از ۱۵ فروردین ۹۵ آغاز و تا ۳۱ فروردین ۹۵ ادامه خواهد داشت.

مراسم تقدیر از دانشجویان نمونه کشوری با حضور رئیس‌جمهور و یا معاون اول وی اردیبهشت‌ماه ۹۵ برگزار می‌شود.

دانشجویان می توانند برای ثبت‌نام به سامانه جشنواره دانشجوی نمونه سال ۹۴ به آدرس www.nemooneh.gov.ir مراجعه و نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم با اعلام جوایز دانشجویان نمونه گفت: شیوه‌نامه دانشجویان نمونه به دانشگاه‌ها ابلاغ شده است.

مجتبی صدیقی امروز در نشست خبری بیست و چهارمین دوره انتخاب دانشجوی نمونه گفت: در این شیوه‌نامه ساختار اجرایی جشنواره دانشجوی نمونه ارتقا یافته است.

وی یادآور شد: یک شورای عالی با حضور وزرای علوم، بهداشت، معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری تشکیل شده است و در ادامه آن یک شورای سیاستگذاری در سطح دو وزارتخانه علوم و بهداشت برای جشنواره دانشجوی نمونه تشکیل شده که مرکب از معاونان دو وزارتخانه و مدیران مربوطه است.

صدیقی ادامه داد: در این آیین‌نامه سعی کرده‌ایم مراحل انتخاب دانشجویان نمونه را شفاف‌سازی کنیم تا هر دانشجویی که شرکت می‌کند بداند که به حق خود رسیده است.

وی یادآور شد: ثبت‌نام دانشجویان از طریق سامانه صورت می‌گیرد و واجدین شرایط از فردا ۱۵ دی‌ماه می توانند اطلاعات خود را بارگذاری کنند.

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تاکید کرد: از سال گذشته انتخاب دانشجوی نمونه دو مرحله‌ای شده است. اول دانشجویان در دانشگاه‌ها انتخاب می‌شوند و بعد این دانشجویان نمونه به وزارتخانه‌های علوم و بهداشت معرفی می‌شوند.

وی افزود: البته امسال سعی شده این کار در سطح وسیعتری انجام شود. سال گذشته این کار به صورت آزمایشی انجام شد و برخی از دانشگاه‌ها حضور نداشتند، اما امسال تمام دانشگاه‌ها و همچنین دانشگاه های پیام نور و آزاد مجاز هستند در انتخاب دانشجوی نمونه شرکت کنند.

صدیقی در ادامه به جوایز دانشجویان نمونه اشاره کرد و گفت: جوایز این دانشجویان نیز ارتقا داده شده است و برای دانشجویان نمونه جوایز نقدی، امکان ادامه تحصیل بدون آزمون در مقاطع بالاتر، امکان فرصت مطالعاتی به دانشجویان دکتری در خارج از کشور پیش‌بینی شده که تمام هزینه‌های فرصت مطالعاتی آن نیز تامین خواهد شد. این دانشجویان همچنین به بنیاد ملی نخبگان معرفی خواهند شد.

وی به طراحی نشان و نماد جدید جشنواره دانشجوی نمونه اشاره کرد و گفت: امسال یک نماد جدید برای این جشنواره طراحی شده تا اعتبار بیشتری به برنامه بخشیده شود. لباس جدید این دانشجویان به گونه ای طراحی شده که در سالهای آینده نیز از همین لباس استفاده شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان خاطرنشان کرد: آرم دانشجوی نمونه توسط استاد اسداللهی مدیر گروه گرافیک دانشگاه تهران و لباس دانشجوی نمونه توسط دکتر فرهود مدیر گروه طراحی لباس دانشگاه الزهرا(س) طراحی خواهد شد. تندیس این جشنواره هم توسط استاد اسداللهی و دکتر فرهود به صورت مشترک طراحی شده است.

صدیقی در ادامه به شرایط شرکت‌کنندگان در جشنواره دانشجویان نمونه اشاره کرد و گفت: شرایط شرکت‌کنندگان در شیوه‌نامه جدید تغییر کرده که برخی از آنها بدین شرح است. حداقل معدل دانشجویان نمونه در مقطع کارشناسی ۱۶، کارشناسی ارشد ۱۷ و کارشناسی ارشد پیوسته و دکتری حرفه‌ای ۱۶ است و در دکتری تخصصی معدل دانشجو نباید کمتر از ۱۷ باشد.

وی افزود: دانشجویی که برای مقطع تحصیلات تکمیلی شرکت می‌کند، در مقاطع قبلی خود نیز نباید کمتر از معدل‌های اعلام شده کسب کرده باشند.

رئیس سازمان امور دانشجویان ادامه داد: دانشجویانی می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند که در مقطع کارشناسی ۴ نیم‌سال، در مقطع کارشناسی ارشد دو نیم‌سال و در مقطع کارشناسی ارشد پیوسته و حرفه‌ای ۶ نیم‌سال و در مقطع دکتری تخصصی حوزه وزارت بهداشت ۲ سال و در مقطع دکتری وزارت علوم آزمون جامع را طی کرده باشند و بیشتر از ۴۰ سال نیز نداشته باشند.

صدیقی با بیان اینکه دانشجویان نمونه باید حداقل‌های آزمون زبان اعلام شده را کسب کنند، به امتیازات پژوهشی این دانشجویان اشاره کرد و گفت: در بخش پژوهشی این دانشجویان باید دارای مقالات، طرح پژوهشی، تالیف کتاب، ترجمه و گردآوری کتاب، اختراع، ابداع و نوآوری باشند. همچنین امتیاز دانشجویان در مسابقات و جشنواره‌های علمی در بخش پژوهشی محاسبه می‌شود.

وی تاکید کرد: حداکثر نصف سقف امتیازات پژوهشی با مقاله است و ۳۰ درصد امتیازات پژوهشی به اختراع و ابداع دانشجویان اختصاص داده شده است.

رئیس سازمان امور دانشجویان به امتیازات فرهنگی دانشجویان نمونه اشاره کرد و گفت: فعالیت‌های قرآنی، فعالیت در نهاد و تشکل‌های دانشجویی، عضویت در نهادهای نظارتی، نشریات دانشجویی، تالیف کتاب فرهنگی، فعالیت ادبی و فرهنگی، فعالیت ورزشی و ایثارگری از جمله امتیازات فرهنگی است که در جشنواره دانشجوی نمونه محاسبه می‌شود.

صدیقی ادامه داد: دانشجویان معلول با تایید سازمان بهزیستی اگر حداقل ۹۰ درصد حدنصاب را کسب کنند، ۱۰ درصد به عنوان تشویقی به آنها ارائه شده و می‌توانند امتیاز لازم را برای رقابت در این جشنواره کسب کنند.

وی تصریح کرد: شورای عالی و شورای سیاستگذاری که برای جشنواره تعریف شده در مورد سطح جوایز و تعداد دانشجویان، شورای سیاستگذاری و در مورد چشم‌انداز و راهبردهای کلان شورای عالی جشنواره تصمیم‌گیری می‌کنند.

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: کمیته‌ انتخاب دانشجویان نمونه در وزارت علوم و وزارت بهداشت تشکیل می‌شود و سپس یک کمیته در سطح دانشگاه‌ها تشکیل شده و دانشجویان انتخاب شده را به سازمان معرفی می‌کنند.

صدیقی به شیوه امتیازدهی دانشجویان اشاره کرد و گفت: برای این دانشجویان یک امتیاز خام و یک امتیاز ترازشده در نظر گرفته شده و امتیاز نهایی بعد از جمع‌بندی مشخص می‌شود.

وی به سهمیه برگزیدگان اشاره کرد و گفت: هر دانشگاه در هر مقطع می‌تواند نفرات برتر خود را در گروه‌های پنج‌گانه فنی مهندسی، علوم پایه، هنر، علوم انسانی، علوم تجربی معرفی کند. حدنصاب امتیاز ۶۰ امتیاز است.

رئیس سازمان امور دانشجویان ادامه داد: دانشگاه آزاد و پیام نور می‌توانند سه نفر اول هر گروه را معرفی کنند. دانشگاه‌های سطح یک نفرات اول و دوم خود را در هر ۵ گروه و سایر دانشگاه‌ها نیز نفرات اول خود را در هر ۵ گروه می‌توانند معرفی کنند.

صدیقی به سهمیه افزوده و تشویقی اشاره کرد و گفت: اگر دانشگاهی هر سال دانشجوی برتر کشوری داشته باشد، می‌تواند علاوه بر نفرات اول در هر ۵ گروه، نفرات دوم را هم معرفی کند. در وزارت بهداشت نیز هر دانشگاه می‌تواند در مقاطع پنج‌گانه نفرات برتر هر مقطع را در صورت کسب حدنصاب ۶۰ امتیاز معرفی کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا