آموزش word – درج تصویر

آموزش word – درج تصویر

کار با تصاویر
گزینه هایی که در زبانه Insert وجود دارند، برای درج کردن اشکال، جدول ها و تصاویر در نرم افزار Word به کار می روند.
در درس قبل با درج جدول آشنا شدیم. در این درس کار با تصاویر را خواهیم آموخت.
برای درج تصویر، از زبانه Insert گزینه Picture را انتخاب می کنیم. بعد از انتخاب این گزینه، پنجره ای باز می شود که می توانید عکس مورد نظرتان را از حافظه کامپیوترتان انتخاب و گزینه Insert را کلیک کنید.

بعد از درج یک تصویر در نرم افزار، زبانه Format ظاهر می شود که گزینه های مربوط به این زبانه، برای ویرایش تصویر به‌کار می روند.
این گزینه ها را از چپ به راست بررسی می کنیم.
گزینه Brightness
از این گزینه برای تنظیم روشنایی تصویر استفاده می شود. هر چه درصد بالاتر باشد، تصویر روشن تر و هر چه درصد پایین تر باشد (درصد منفی) تصویر تاریک تر می شود. درصد صفر نیز تصویر را به صورت عادی نشان می دهد.
گزینه Contrast
از این گزینه برای تنظیم «شدت نور» استفاده می شود. مثل گزینه Brightness هر چه درصد بیشتر باشد، «شدت نور» اعمال شده به تصویر بیشتر، و هر چه درصد کمتر باشد، نور تصویر با شدت کمتری نمایش داده می شود.
گزینه Recolor
از این گزینه برای تغییر رنگ تصویر استفاده می شود و دارای ۶ بخش است.
No Color: اگر تصویر را با استفاده از گزینه های بعدی، تغییر رنگ دهیم، می توانیم با این گزینه تصویر را به حالت اولیه برگردانیم.
Color Mode: با استفاده از این گزینه، می توان رنگ تصویر را به طور کلی به یک «مدل» خاص تغییر داد. مثلا در تصویر زیر، آخرین بخش از «رنگ مدل» انتخاب شده که تصویر را سیاه و سفید کرده است.
Dark Variation
این گزینه پشت صحنه تصویر را به رنگ های گوناگون «تیره» می کند. هفت حالت وجود دارد که در تصویر زیر، پشت صحنه ای با رنگ تقریبا سبز انتخاب و به تصویر اعمال شده است.
Light Variation
عملکرد این گزینه، مثل گزینه قبلی است با این تفاوت که پس زمینه تصویر را «روشن» می کند.
More Variations
از این گزینه می توان رنگ های بیشتری برای پس زمینه انتخاب کرد.
Set Transparent Color
واژه Transparent به معنای «شفاف» است. با انتخاب این گزینه، مکان نما به شکل یک «مداد» تغییر پیدا می کند و با کشیدن آن بر روی تصویر، طیفی از رنگ های یکدست را تا حد امکان شفاف می کند.
فشرده کردن تصویر
برای فشرده کردن تصویر از گزینه Compress Pictures استفاده می کنیم. منظور از فشرده سازی، کوچک کردن حجم سایز است، به طوری که حدی‌الامکان کیفیت تصویر تغییر نکند. البته باید توجه داشت که این گزینه، به طور پیش فرض تصویر را به طور مطلوبی فشرده می کند.
با کلیک بر روی گزینه Compress Pictures پنجره ای باز می شود که عبارت Apply Compression Setting Now در آن نوشته شده است. اگر چند تصویر در صفحه داشته‌ باشید، می توانید آنها را انتخاب کنید. در صورتی که تیک این گزینه را بردارید، فشرده سازی بر تصویر اعمال نمی شود. با کلیک بر گزینه Option پنجره دیگری باز می شود که گزینه های بیشتری برای فشرده سازی در اختیار کاربر قرار می دهد.
در بخش Compression Option درباره شکل فشرده سازی سوال  پرسیده شده است (فشرده سازی اتوماتیک و پاک کردن بخش های زائد)، و بخش Target Output درباره شکل نهایی‌ تصویر است. حالت اول (Print) بهترین کیفیت تصویر است که برای چاپ تصاویر مناسب است. حالت دوم (Screen)، تصویر را به قدری فشرده می کند که برای استفاده در وب و پروژه ها (و نه چاپ) مناسب است. حالت سوم (Email)، تصویر را تا حد امکان فشرده می کند تا برای فرستادن ایمیل مناسب باشد.
بهتر است گزینه های بخش فشرده سازی را در همان حالت پیش فرض قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا