اخبار همایش ها و کنفرانس ها
اولین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران آذر ۹۵
اولین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران آذر ۹۵
بانک دانلود مقالات انگلیسی با ترجمه فارسی
.
اطلاعات برگزاری همایش
برگزار کننده: انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، دانشگاه گیلان
مکان برگزاری: رشت – دانشگاه گیلان
امکان ارسال مقاله: بله
حوزه های تحت پوشش: علوم و صنایع غذایی
.
.
تاریخ های مهم
تاریخ برگزاری: ۱۶ الی ۱۸ آذر ۱۳۹۵
آخرین مهلت ارسال اصل مقالات: ۱۰ آبان ۹۵
.
اطلاعات تماس
تلفن تماس با دبیرخانه: ۳۳۳۴۱۹۵۲-۰۱۳
وب سایت همایش: www.scfst.ir
ایمیل: scfst@guilan.ac.ir
کانال تلگرام: scfst2016@
.
محورهای همایش
تکنولوژی مواد غذایی
- روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی
- روش های نوین پایش کیفیت
- ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی
- کاربرد اشعه ماوراء بنفشُ مایکروویو و اشعه مادون قرمز
- فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
- بسته بندی های نوین صنایع غذایی
- فرآوری پسماندهای کشاورزی
- تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
- راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
- روش های نوین نگه داری مواد غذایی
- کاربرد بیوسنسورها در صنایع غذایی
- استفاده از روش های غیر حرارتی در فراوری مواد غذایی
- غنی سازی مواد غذایی
- غذاهای فراسودمند
میکروبیولوژی مواد غذایی
- ایمنی مواد غذایی
- پری بیوتیک و پروبیوتیک
مهندسی صنایع غذایی
- مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
- مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
- بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی
- کاربرد شبکه های عصبی، الگوریتم ژنتیک و پردازش تصویر در صنایع غذایی
شیمی مواد غذایی
- شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
- گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
- سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
مباحث نوین در صنایع غذایی
- فرآورده های غذایی ارگانیک
- نانو فناوری در صنایع غذایی
- کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی
.
پوستر کنفرانس