اخبار همایش ها و کنفرانس ها

اولین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران آذر ۹۵

اولین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران آذر ۹۵

 بانک دانلود مقالات انگلیسی با ترجمه فارسی

.

اطلاعات برگزاری همایش

برگزار کننده: انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، دانشگاه گیلان

مکان برگزاری: رشت –  دانشگاه گیلان

امکان ارسال مقاله: بله

حوزه های تحت پوشش:   علوم و صنایع غذایی
.
تاریخ های مهم

تاریخ برگزاری: ۱۶ الی ۱۸ آذر ۱۳۹۵

آخرین مهلت ارسال اصل مقالات: ۱۰ آبان ۹۵
.

اطلاعات تماس

تلفن تماس با دبیرخانه: ۳۳۳۴۱۹۵۲-۰۱۳

وب سایت همایش: www.scfst.ir

ایمیل: scfst@guilan.ac.ir

کانال تلگرام: scfst2016@
.

محورهای همایش

تکنولوژی مواد غذایی

  • روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی
  • روش های نوین پایش کیفیت
  • ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی
  • کاربرد اشعه ماوراء بنفشُ مایکروویو و اشعه مادون قرمز
  • فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
  • بسته بندی های نوین صنایع غذایی
  • فرآوری پسماندهای کشاورزی
  • تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
  • راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
  • روش های نوین نگه داری مواد غذایی
  • کاربرد بیوسنسورها در صنایع غذایی
  • استفاده از روش های غیر حرارتی در فراوری مواد غذایی
  • غنی سازی مواد غذایی
  • غذاهای فراسودمند

 میکروبیولوژی مواد غذایی

  • ایمنی مواد غذایی
  • پری بیوتیک و پروبیوتیک

مهندسی صنایع غذایی

  • مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
  • مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
  • بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی
  • کاربرد شبکه های عصبی، الگوریتم ژنتیک و پردازش تصویر در صنایع غذایی

شیمی مواد غذایی

  • شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
  • گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
  • سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی

مباحث نوین در صنایع غذایی

  • فرآورده های غذایی ارگانیک
  • نانو فناوری در صنایع غذایی
  • کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی

.

پوستر کنفرانس
first-iranian-student-congress-of-food-science-and-technology
اطلاعات همایش برگرفته از سایت www.scfst.ir می باشد.
تاریخ ثبت همایش: ۵ مهر ۱۳۹۵

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا