دانلود رایگان پایان نامه ارشد صنایع غذایی گرایش شیمی مواد غذایی
پایان نامه ارزشیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی هسته عناب (عناب اصفهان)
پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی گرایش شیمی موادغذایی
آموزش نگارش پایان نامه ، مقاله ، پروپوزال
.
————-
چکیده ای از مقدمه آغازین ” پایان نامه ارزشیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی هسته عناب ” بدین شرح است:
گونه عناب از گونه های بومی مناطق مختلف ایران است . میوه این گیاه در مناطق مختلف ایران به طور سنتی مصرف میشود. این میوه دارای خواص دارویی و خوراکی بسیار سودمندی است .حدود ۳۰% وزن میوه را هسته های آن تشکیل می دهد .هسته این میوه به طور متوسط حاوی حدود ۸/۳ درصد روغن است . با توجه به دارا بودن خواص بسیار ارزشمند میوه عناب ، هدف از این تحقیق ارزشیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی هسته عناب موجود در منطقه استان اصفهان از نظر ترکیب اسیدهای چرب و پایداری نسبت به اکسیداسیون و سنجش دیگر ترکیبات موجود در روغن هسته و همچنین آنالیز شیمیایی خود هسته روغن کشی شده می باشد . مواد و روش ها : میوه عناب پس از چیده شدن به آزمایشگاه منتقل شده و روغن هسته های آسیاب شده به روش سوکسله استخراج گردید.
ترکیب اسیدهای چرب به روش کروماتوگرافی گازی و پایداری روغن حاصله توسط دستگاه رنسیمت تعیین گردید. ونیز مواد موجود در روغن هسته مانند فسفو لیپیدها ، اندیس یدی ،اندیس اسیدی ، اندیس پراکسید ، مواد غیر قابل صابونی شونده ، استرول ها ، توکوفرول ها و رنگ روغن هسته عناب ارزیابی شد. همچنین آنالیز شیمیایی شامل اندازه گیری مقدار خاکستر ، ماده خشک ، رطوبت ، روغن ، پروتئین و نیز فیبر خام بر روی بخش هسته روغن کشی شده انجام شد . نتیجه گیری : بررسی روغن هسته عناب توسط دستگاه کروماتو گرافی گازی نشان داد که مقدار اسیدهای چرب اشباع آن از اسیدهای چرب غیر اشباع بالاتر می باشد. پس این روغن اشباعیت بالایی دارد. پایداری اکسیداتیو روغن نشان داد که روغن هسته عناب دارای پایداری بالا یعنی۳۸/۲ ساعت در دمای ۱۱۰ درجه سانتی گراد می باشد…
————-
مشخصات مقاله:
دسته: صنایع غذایی
عنوان پایان نامه : ارزشیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی هسته عناب
قالب بندی : word
قیمت : رایگان
.
جهت دانلود رایگان پایان نامه ارزشیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی هسته عناب اینجا کلیک نمایید
.
دانلود پروژه و پایان نامه صنایع غذایی
دانلود پروژه و پایان نامه کشاورزی موضوعات پیشنهادی پایان نامه مهندسی کشاورزی گرایش صنایع غذایی |
.