پایان نامه رشته مهندسی کشاورزیپایان نامه فنی مهندسی

دانلود پایان نامه ذرت علوفه ای و سیلوی آن

دانلود پایان نامه ذرت علوفه ای و سیلوی آن

جهت اخذ درجه کارشناسی

ذرت علوفه ای و سیلوی آن

بخشی از فهرست مقاله:

مقدمه
فصل اول : خصوصیات گیاه شناسی ذرت
۱-۱- شکل ظاهری یک بوته ذرت
۱-۲- خصوصیات بوتانیکی ذرت
۱-۲-۱- ریشه
۱-۲-۲- ساقه
۱-۲-۳- برگ
۱-۲-۴- دانه ذرت
۱-۳- طبقه بندی ذرت
۱-۴- رشد
۱-۵- اکولوژی ذرت
۱-۶- آب وهوا
۱-۷- آبیاری
۱-۸- کود
۱-۸-۱- بررسی اثرات تنش آبی وکود پتاسیم بر عملکرد
ارقام ذرت علوفه ای
۱-۸-۲- اثرات کاربرد پتاسیم وروی در زراعت ذرت علوفه ای
۱-۸-۳- اثرات کود زیستی فسفاته بارور-
بر عملکرد ذرت علوفه ای
۱-۸-۴- اثر کود آبیاری بر مصرف کود و آب
بر ذرت علوفه ای
۱-۸-۵- اثرات کاربرد باکتر یها ی محرک رشد(PGPR)

فصل دوم : بررسی منابع
۲-۱- خصوصیات فنو لوژیکی
۲-۱-۱-کاشت تا سبز شدن
۲-۱-۲-کاشت تا انتقال مریستم رویشی به زایشی
۲-۱-۳-کاشت تا کاکل دهی
۲-۱-۴-گرده افشانی و کاکل دهی
۲-۲-خصوصیات رشد رویشی
۲-۲-۱-تعداد برگ
۲-۲-۲-سطح برگ
۲-۲-۳-ارتفاع بوته
۲-۲-۴-گل آذین نر
۲-۲-۵-زاویه برگ
۲-۲-۶-ماده خشک
۲-۳-تاریخ کاشت
۲-۴-تراکم بوته

و… جهت مشاهده فهرست کامل مطالب این پروژه اینجا کلیک نمایید.

————-

چکیده ای از مقدمه آغازین ”پایان نامه  بررسی ذرت علوفه ای و سیلوی آن  ” بدین شرح است:

.

 ذرت یکی از مهمترین گیاهانی است که به عنوان غذای اصلی در بسیاری ازکشورهای آمریکای مرکزی وجنوبی،آفریقا و قسمتی ازآسیا کشف شده ویکی از مهم ترین گیاهان تأمین کننده انرژی وپروتئین بوده وتولیدات سالانه آن نزدیک به ۵۰۰ میلیون تن می باشد .درایران نیزذرت به عنوان یک گیاه جدید درسال ۱۳۴۹ با تأسیس بخش تحقیقات ذرت وعلوفه درموسسه اصلاح وتهیه نهال وبذرهمراه با بررسیهای به نژادی وبه زراعی مورد توجه قرارگرفت . بطوری که درسال زراعی ۸۱-۸۰ سطح زیرکشت آن به مرز ۲۱۸۴۶۵ هکتاروتولید ۴۵/۱ میلیون تن رسید.کشت ذرت با توجه به تنوع آب وهوایی دربسیاری ازمناطق کشوربعد از برداشت غلات قابل گسترش است .   در دنیا ودربین غلات ذرت بعد ازگندم وبرنج ازلحاظ اقتصادی وسطح زیرکشت مقام سوم را داراست. ولی ازنظرکل تولید مقام اول را به خود اختصاص داده واین درحالی است که به دلیل سازش پذیری با شرایط اقلیمی مختلف، روز به روز دردنیا درحال گسترش بوده. به طوری که امروزاز عمده ترین محصولات مناطق نیمه گرمسیر وگرمسیربه شمارمی آید[۸] . ذرت گیاهی است (c4)که از پتانسیل بالا برای تبدیل انرژی خورشیدی برخورداراست .سهم ذرت درتغذیه انسان ۲۵-۲۰%ودرتغذیه دام وطیور۷۵-۷۰% ودیگرفراورده های جانبی ۵% می باشد[۲۴]،طبق آخرین آمارسطح زیرکشت ذرت درایران ۰۰۰/۳۰۰ هکتاراست که ازاین مقداردرحدود ۰۰۰/۵۰ هکتار(۲۰%)به کشف ذرت سیلوی اختصاص دارد که استان تهران به ۰۰۰/۱۶ هکتارسطح زیرکشت ازنظرکاشت ذرت سیلوی دردرجه اول اهمیت قراردارد[۳۱] .
تنوع شرایط آب و هوایی در مملکت ما موجب گشته تا در بعضی نواحی به علت وجود فصول نا مساعد و طولانی،استفاده از علوفه سبزوتازه محدود گردد.به طوری که جهت جبران این کمبودوذخیره علوفه،دامداری ها به دنبال روش هایی نظیر خشک نمودن،سیلو کردن و…بروند.دربین روشهای فوق ،استفاده از علوفه سیلو شده به دلیل کیفیت بالا ،تنوع ویتامین هاوارزش غذایی فوق العاده برروش خشک کردن،که سبب تلفات مواد غذایی بالاخص پروتئینی آن است،ارجحیت داشته و به همین دلیل در سالهای اخیر سطح زیر کشت ذرت علوفه ای با توجه به ارزش غذایی آن ،سازگاری با شرایط اقلیمی متفاوت و عملکرد بالای آن در واحد سطح افزایش چشمگیری داشته و امروز یکی از رقم های بالای جیره غذایی دام ها بالاخص گاوهای شیری را تشکیل می دهد[۶].
واژه سیلو(silo)ازکلمه یونانی سیروس (siros)مشتق شده است که بعضی از گودال در زمین می باشد چندین هزارسال قبل کشاورزان علوفه را به صورت سیلو برای خود نگهداری می نمودند.بعدها مصریها با تکنیک سیلوکردن آشنا شدند وطبق نقاشی های رنگی مربوط به سیلوکردن توسط مصریها در۱۰۰۰ الی ۱۵۰۰ سال قبل ازمیلاد،مصریها اهمیت سیلوکردن درفضای بدون هوا را فهمیده بودند[۳۱].سیلوی علوفه درسال ۱۸۶۰ درمجارستان شروع شد،سپس عمل سیلوکردن را کشاورزان آلمانی وفرانسوی آموختند وبکاربستند.
————-
مشخصات مقاله:
عنوان کامل: بررسی ذرت علوفه ای و سیلوی آن
دسته: کشاورزی و گیاه شناسی
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات پروژه: ۸۲
 
.
کالج پروژه یک وب سایت با هدف انتشار مقاله، تحقیق، می باشد شما می توایند پس از انتخاب فایل و مقاله مورد نظر و کلیک جهت دانلود مراحل خرید را در سایت میهن همکار انجام دهید.

برای مشاهده ی راهنمای خرید از سایت میهن همکار اینجا کلیک کنید.

 در صورت نیاز به هر گونه پشتیبانی بر روی لینک زیر کلیک کنید ویا با شماره تلفن های ذیل تماس حاصل فرمایید :

پشتیبانی سایت میهن همکار

شماره تماس:

۲۲۷۴۴۰۱ (۰۴۹۱)

۲۲۷۴۴۰۱ (۰۴۹۱)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا