پایان نامه رشته الکترونیکپایان نامه رشته مهندسی برقپروژه برق

دانلود پروژه طراحی کنترل کننده مقاوم در سیستم های قدرت

پروژه مهندسی برق طراحی کنترل کننده ی مقاوم در سیستم های قدرت

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی

بخشی از پروژه :
فهرست:

فصل اول : سیستم های قدرت الکتریکی و مسائل دینامیکی

فصل دوم : مقدمه ای بر مساله پایداری سیستم های قدرت

فصل سوم : پایداری سیگنال- کوچک

فصل چهارم : طراحی پایدار ساز سیستم قدرت (PSS)

فصل پنجم : شبیه سازی پایدارکننده سیستم های قدرت(PSS)

———-

با پیدایش سیستم های قدرت بزرگ به هم پیوسته ، برخی مسائل دینامیکی جدید برای این سیستم ها ایجاد شده است ، که برای نمونه می توان به نوسانات فرکانس پایین سیستم های قدرت بزرگ به هم پیوسته تا نوسانات پیچشی زیر سنکرون توربین ها در نیروگاههای بخاری با خطوط انتقال جبران شده با خازن سری و مسائل دیگری از این دست اشاره کرد.

وظیفه مهندسان هنگام مواجهه با مسائل جدید ، پیشنهاد ابزارهای تحلیلی و پیشرفته برای حل آن مسائل است و وقتی آن ابزار در اختیارشان گذاشته شود ، آنها باید با آن ابزار با چندین روش مسئله را حل کرده تا به راه حل ها و جواب های بهتر و اقتصادی تری برسند.

پیدایش سیستم های قدرت بزرگ به هم پیوسته همزمان با پیشرفت کامپیوتر های دیجیتال و تئوری های کنترل مدرن بوده است و این دو موضوع به مثابه دو چرخ یک درشکه با همدیگر پیشرفت نموده اند. روش های محاسباتی و کنترلی جدید علاوه بر کمک در تحلیل و کنترل سیستم های قدرت الکتریکی ، امروزه کاربرد های دیگری از جمله در پروژه های فضایی و سیستم های اقتصادی دارند.

هدف از توسعه سیستم های قدرت بزرگ به هم پیوسته ، تولید و انتقال انرژی اقتصادی تر و با اطمینان تر است. از مزایای اقتصادی سیستم های قدرت به هم پیوسته می توان به کاهش چشمگیر ذخیره چرخان اشاره کرد. ذخیره چرخان یا ظرفیت تولید رزرو ، برای استفاده در زمان اضطراری و در حین تعمیر و نگهداری است.

برای مثال در چند دهه قبل ذخیره چرخان نیروگاهها بیش ۲۵ درصد کل ظرفیت تولید را به خود اختصاص می داد، ولی در سیستم های قدرت الکتریکی به هم پیوسته جدید این ذخیره در حد ناچیزی می باشد. هرچه اتصالات یک ناحیه به نواحی دیگر بیشتر باشد، قابلیت انتقال توان از یک ناحیه به نواحی دیگر از طریق سیستم قدرت بالاتر می رود و قابلیت اطمینان سیستم به هم پیوسته بهبود می یابد. ولی در عین حال افزایش اتصالات سیستم را از نظر پایداری آسیب پذیرتر می سازد. زیرا در این شرایط پیچیدگی اتصالات بیشتر بوده و ذخیره چرخان نواحی نیز بدلیل بهره برداری اقتصادی تر به شدت پایین است.

با رشد شبکه های به هم پیوسته نیاز به طراحی تجهیزات جدید برای سیستم قدرت احساس می شود. برای مثال خط ارتباطی جریان مستقیم فشار قوی بین مجموعه های تسهیلات اشتراکی شمال غرب و جنوب غرب پسیفیک، جبران سازی خطوط انتقال بلند با خازن سری، سیستم های تحریک سریع و راکتانس های پریونیتی بزرگتر و ثابت های اینرسی کوچکتر در طراحی ماشین های سنکرون جدید، پیچیدگی سیستم های قدرت بزرگ به هم پیوسته را بیشتر می کند.

هر روز مسائل دینامیکی سیستم قدرت الکتریکی پیچیده تر شده ولی امید برای کنترل این مسائل نیز بیشتر می شود. زیرا با افزایش اندازه و پیچیدگی سیستم های قدرت الکتریکی، تجربه مهندسی افزایش یافته و تکنیک های محاسباتی و کنترلی نیز بهبود می یابد. در این شرایط با مواجه شدن با مسائل جدید، ایده ها و روش های جدیدی نیز به کمک حل مسئله می آید. طراحی و بهره برداری یک سیستم قدرت در بر گیرنده برخی فازهای مهندسی است.

این فازها شامل پیش بینی بار، تحقیقات در ارتباط با منابع انرژی، طراحی و ساخت نیروگاه و خطوط انتقال، حفاظت سیستم، پخش و کنترل انرژی روز به روز و ساعت به ساعت می باشد. این فصل به معرفی برخی سیستم های قدرت الکتریکی جدید و مسائل دینامیکی مربوطه می پردازد. در اولین بخش اجزای اساسی یک نیروگاه الکتریکی معرفی می شوند.

.

مشخصات پروژه :
عنوان فارسی: طراحی کنترل کننده ی مقاوم در سیستم های قدرت
تعداد صفحات پروژه : ۹۳
مقطع علمی : کارشناسی
فرمت پروژه : WORD (قابل ویرایش) محتوای فایل : zip
فهرست: ندارد چکیده: ندارد
مقدمه: ندارد
تصویر: دارد
منبع: ندارد سال پژوهش: —-
حجم فایل:  ۷۳۰ کیلوبایت
رشته های مرتبط با پروژه: مهندسی برق

.

خرید پروژه :
جهت خرید پروژه ” طراحی کنترل کننده ی مقاوم در سیستم های قدرت ” بر روی دکمه خرید زیر کلیک نمایید

.

مطالب مرتبط:

دانلود پروژه مهندسی برق

دانلود پایان نامه مهندسی برق

دانلود مقالات مهندسی برق با ترجمه فارسی

.

پشتیبانی :
شما پس از انتخاب دکمه خرید در سایت کالج پروژه به صفحه درگاه پرداخت اینترنتی جهت انجام مراحل خرید هدایت خواهید شد.
– آیدی تلگرام پشتیبانی: collegeprozheh@

– تماس با واحد پشتیبانی: ۰۹۳۰۲۵۸۸۵۱۴

– ساعات تماس: ۹ صبح الی ۱۸ عصر

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا