دانلود رایگان پایان نامهکارشناسی ارشد

دانلود رایگان پایان نامه تاثیر رضایت مندی مشتریان از خدمات بانکداری مجازی بر روی وفاداری آنها

پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی گرایش تحقیقی در عملیات دانشگاه آزاد : تاثیر رضایت مندی مشتریان از خدمات بانکداری مجازی بر روی وفاداری آنها

پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی گرایش تحقیقی در عملیات

 آموزش نگارش پایان نامه ، مقاله ، پروپوزال 

 بانک دانلود پایان نامه

 

 

————-
چکیده ای از مقدمه آغازین ” پایان نامه تاثیر رضایت مندی مشتریان از خدمات بانکداری مجازی بر روی وفاداری آنها ” بدین شرح است:

رضایت مشتریان از خدمات بانکداری الکترونیک ،موضوعی است که اخیرا در حوزه بانکداری الکترونیک مورد توجه بسیاری از بانکهای کشور قرار گرفته است . 

هدف از این پژوهش ، بررسی تاثیر رضایت از خدمات بانکداری الکترونیکی بر میزان وفاداری مشتریان، یا به عبارتی، تکرار مجدد استفاده از این خدمات در بانک سامان می باشد .در چند سال اخیر ، اینترنت و شبکه های محلی بعنوان یک بستر شبکه ارتباطی که قابلیت توزیع خدمات ، بعنوان بخشی از این شبکه ها شناخته می شود. بانکها نیز بخشی از سرویسهای بانکی خود را بمنظور در دسترس پذیری دائمی بر روی بستر اینترنت و شبکه های محلی در اختیار مشتریان قرار داده اند.

فن آوری روبه گسترش اینترنت در کشور موجب شده است ، تا میزان استفاده مردم از خدمات برخط اینترنت از جمله بانکداری الکترونیکی توسعه یابد. در اینخصوص ، یک امر اساسی و مهم شناخت میزان کیفیت خدمات اینترنتی بانکها در استفاده مجدد مشتریان از این خدمات می باشد . بانکها ، تمام تلاش خود را بر این موضوع متمرکز کرده اند که بطور کامل و مداوم ، رضایت مشتریان خود را جلب نمایند که به نتیجه بسیار مهمی در این ارتباط که همان وفاداری یا استفاده دائمی از خدمات الکترونیکی آن بانک منجر شود .

خدمات طراحی شده در بستر بانکداری الکترونیکی می بایست به نحوی باشد مشتریان بانکها در استفاده از این خدمات، از فاکتورهای مزیت رقابتی منجمله کیفیت ارائه خدمات سرعت ، ارائه خدمات و سهولت ارائه خدمات بهره لازم را دارا باشند.

همچنین در یک مدل رضایت شبکه توزیع B2C ، رضایت بعنوان ساختار مهمی در افزایش انگیزه مشتریان بمنظور استفاده مجدد و ماندگاری آنها در سیستم بانکداری اینترنتی شناخته شده است. با توجه به افزایش عملیات بانکداری الکترونیکی از جمله خریدهای اینترنتی ، انتقال وجوه اینترنتی دریاف اطلاعات سپرده های بانکی از طریق اینترنت سنجش میزان رضایت از  خدمات ارائه شده توسط استانداردهای موجود در مقابل وفاداری مشتریان این خدمات یک امر ضروری می باشد .

در این پژوهش سعی بر این شده است که عوامل رضایت خدمات الکترونیکی در مجموعه خدمات اینترنتی بانک سامان را در بازه زمانی فروردین ۱۳۹۴ تا بهمن ۱۳۹۴ ارزیابی نماید . سپس ، تاثیر این متغییرهای رضایت از خدمات اینترنتی بر وفاداری مشتریان سنجیده خواهد شد . با توجه به این عوامل خدمات بانکداری الکترونیک به گونه ایی طراحی و ارائه می شوند ، که منجر به افزایش رضایت مشتریان و تکرار در استفاده مجدد آنها از این خدمات و ماندگاریشان در این سیستم خواهد کرد. با استفاده از الگوی اندازه گیری و تعیین مسیر فرضیات این پژوهش بررسی خواهند شد.

————-

مشخصات مقاله:

دسته:  مدیریت صنعتی

عنوان پایان نامه :  تاثیر رضایت مندی مشتریان از خدمات بانکداری مجازی بر روی وفاداری آنها (با مطالعه موردی بانک سامان شعب کرج)

قالب بندی : pdf

قیمت : رایگان

.

download-mihanhamkar-comجهت دانلود رایگان نسخه PDF پایان نامه تاثیر رضایت مندی مشتریان از خدمات بانکداری مجازی بر روی وفاداری آنها اینجا کلیک نمایید

جهت خرید نسخه word و قابل ویرایش این پایان نامه به واتساپ کالج پروژه به شماره ۰۹۳۰۲۵۸۸۵۱۴ پیام بفرستید.
 دانلود پروژه و پایان نامه مدیریت

دانلود مقالات مدیریت با ترجمه فارسی

.

مطالب مرتبط:
دانلود پایان نامه و پروژه
دانلود مقاله انگلیسی با ترجمه فارسی
بانک موضوعات پایان نامه
آموزش نگارش پایان نامه ، مقاله ، پروپوزال
روش ثبت پایان نامه در سایت ایران داک
روش جستجو پایان نامه و مقاله در سایت ایران داک
نحوه استعلام موضوع پایان نامه از ایرانداک و گزارش پیشینه پژوهش
راه حلی برای تکراری نبودن موضوع پایان نامه
دانلود رایگان پایان نامه کارشناسی ارشد
آموزش گام به گام نگارش پایان نامه کارشناسی ارشد
آموزش نگارش پروپوزال
دانلود قالب آماده ورد برای نگارش پایان نامه ( نمونه پایان نامه )
آموزش تایپ پایان نامه در نرم افزار ورد (۱)
دانلود رایگان نمونه پاورپوینت آماده برای دفاع کارشناسی ارشد
دانلود رایگان ۱۱۵ هزار پایان نامه با متن کامل
راهنمای دفاع از پایان نامه

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا