ترجمهترجمه مقالات عمران

دانلود ترجمه مقاله ارزیابی پدیده بحرانی پایپینگ در سدهای خاکی

ترجمه مقاله ارزیابی پدیده بحرانی پایپینگ در سدهای خاکی

ارزیابی پدیده بحرانی پایپینگ در سدهای خاکی

دانلود رایگان :

جهت دانلود رایگان نسخه انگلیسی ترجمه مقاله ارزیابی پدیده بحرانی پایپینگ در سدهای خاکی اینجا کلیک نمایید

————

چکیده ای از مقدمه آغازین ” ترجمه مقاله ارزیابی پدیده بحرانی پایپینگ در سدهای خاکی ” بدین شرح است:

این مقاله، بررسی جامعی از مقالات منتشر شده در زمینه پدیده های  پایپینگ خاک را ارائه می کند. اولین ابزارها برای طراحی سدهای خاکی برای مقاومت پایپینگ در طول های سال های ۱۹۱۰-۱۹۳۵ توسعه یافته اند. ضابطه فیلتر برای خاک های پراکنده کننده در دهه ی ۱۹۷۰ اصلاح شد. پدیده پایپینگ در کل به صورت زیر تعریف می شود: (۱) متورم کردن، (۲) فرسایش داخلی، (۳) فرسایش پس گشت، گرچه حالت های دیگر نیز امکان پذیر می باشند. تحقیقات اخیر در زمینه  پایپینگ نشان دهنده محدودیت های وقوع پایپینگ و نقشی می باشند که طراحی و ساخت ممکن است در درصد بالایی از شکست های پایپینگ ایفا کنند. رویه های آزمایشگاهی استانداردسازی شده برای ارزیابی پتانسیل پایپینگ در مواد چسبنده دردسترس می باشند، ولی هیچ روشی برای ارزیابی پتانسیل خود فیلترسازی وجود ندارد. پیشرفت های اخیر در فناوری کامپیوتر، ارزیابی تراوش و تغییرشکل را در خاکریزها تسخیل کرده است ولی روش های محاسباتی برای ارزیابی پتانسیل پایپینگ فعلا محدود می باشند.
مقدمه
براساس تاریخچه ی شکست های سد خاکی در قرن های نوزدهم و بیستم، احتمال دارد که شکست های پایپینگ در سدها روی داده باشد، از آنجاییکه اولین سدها حدود ۲۹۰۰ سال قبل از مسیح ساخته شده بودند. روش های اولیه ساخت، تاثیرات تراوش یا طرز پخش و انتشار صحیح مواد را برای فراهم سازی فیلترهای کافی در سدهای خاکی در نظر نگرفته بودند. همانطور که تجربه با ساخت موفق سدها با انواع مواد فونداسیون افزایش می یابد، طرح های سد موفق از نظر آزمایشی تا اولین هزاره ی AD پدید آمدند، همانطور که توسط طول عمر ۲۰۰۰ ساله ی سد Proserpina ساخته شده توسط Romans مشاهده شده بودند. کمی بعد، Henry Darcy رابطه ی بین راس (ارتفاع ریزش)، طول مسیر جریان و سرعت های سیال را در وسیله ی دانه ای شناسایی کرد و روش هایی را برای ارزیابی پتانسیل پایپینگ از طول مسیر جریان زیر سدها توسعه داد. با پیدایش مکانیک های خاک مدرن، Terzaghi روشی را برای ارزیابی متورم کردن (برآمدگی) توسعه داد.
————-
مشخصات مقاله:
عنوان انگلیسی مقاله: Critical appraisal of piping phenomena in earth dams
عنوان فارسی مقاله: ارزیابی بحرانی پدیده پایپینگ ( لوله گذاری) در سدهای خاکی
دسته: عمران
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ۱۵

 

.
.
 
.
کالج پروژه یک وب سایت با هدف انتشار مقاله، تحقیق، می باشد شما می توایند پس از انتخاب فایل و مقاله مورد نظر و کلیک جهت دانلود مراحل خرید را در سایت میهن همکار انجام دهید.

برای مشاهده ی راهنمای خرید از سایت میهن همکار اینجا کلیک کنید.

 در صورت نیاز به هر گونه پشتیبانی بر روی لینک زیر کلیک کنید ویا با شماره تلفن های ذیل تماس حاصل فرمایید :

پشتیبانی سایت میهن همکار

شماره تماس:

۴۲۲۷۴۴۰۱(۰۴۱)

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا