پایان نامه رشته احکام و معارف اسلامی

دانلود پایان نامه بهداشت علوم تغذیه در قرآن

پروژه علوم و معارف اسلامی : بررسی بهداشت علوم تغذیه در قران

پایان نامه معارف اسلامی جهت اخذ درجه کارشناسی

بخشی از پروژه :
فهرست:

کلیات

مقدمه

تعریف موضوع

اهمیت موضوع

پیشینه موضوع

سؤال اصلی

فرضیه

سؤالهای فرعی

روش تحقیق

چکیده

فصل اول

معنای لغوی و اصطلاحی

اکل

شرب

طعام

طیب

طیبات

غذا

غذای حلال

غذای حرام

غذای پاک و طیب

فصل دوم

مقدمه

زمان و موقع خوردن

بهداشت و مستحبات غذا خوردن

فصل سوم

بخش الف

مقدمه

بخش الف: تغذیه و اثرات جسمی آن

بیان نکات اخلاقی و بهداشتی عبس/۲۴

و …

جهت مشاهده فهرست کامل مطالب این پروژه اینجا کلیک نمایید.

———-

مقدمه

سپاس ویژه خداوندی است که مخلوقات را به بهترین صورت تدبیر فرمود و زمین وآسمان ها را آفرید و آب گوارا از عصاره بخارات نازل کرد و بدان وسیله دانه‌ ها و گیاهان را به وجود آورد و روزی ها و خوردنی ها را مقدر و به وسیله خوردنی ها، قوای جانداران را حفظ کرد و با اطعام بندگان با غذاهای پاکیزه به طاعات و اعمال شایسته آنان کمک کرد.

انسان دارای دو بعد است: بعد روحانی و بعد جسمانی. همانطور که بعد روحانی او نیازمند معنویات و ارتباط با عالم معناست، جسم انسان هم برای اینکه روح او را همراهی کند نیازمند عوامل مادی است. انسان برای اینکه شاداب و سرزنده باشد باید هم تغذیه روحی داشته باشد و هم تغذیه جسمی درست است که تغذیه از عوامل مادی است و موجب شادابی جسم انسان می‌شود.

ولی بعید نیست که اثرات روحی هم داشته باشد و برای همین توجه به تغذیه و نوع آن قابل بررسی است و توجهات خاص خود را می‌طلبد. «انسان اشرف مخلوقات است» توجه به همین جمله کوتاه می‌تواند آدمی را از حیوانیت دور سازد و او را در مسیر معرفه الله قرار دهد و این امکان‌پذیر نیست مگر توجه به همه ابعاد انسان اعم از عبادی، معنوی، روحی، جسمی و … در این میان توجه به «بهداشت علوم تغذیه» از ضروریات می‌باشد.

تعریف موضوع

موضوعی که در این مجموعه مورد بررسی قرار گرفته است با عنوان «بهداشت علوم تغذیه در قرآن» است که همانطور که از اسمش مشخص است به علوم تغذیه‌ای انسان و بهداشت آن با توجه به آیات مربوط به آن پرداخته است. در تعریف علوم تغذیه همین بس که «یک سری نیازهای غریزی و جسمی است که انسان برای به دست آوردن قوای جسمی و انجام فعالیت‌های روزانه و برآوردن نیاز جسمی خود به آن رو می‌آورد» اما فقط خوردن و برآوردن نیاز مهم نیست بلکه از چه خوردن و کیفیت و کمیت آن مهم است که تحت عنوان بهداشت تغذیه بررسی می‌شود، که هم اثر جسمی خوب و هم اثر روحی خوب داشته باشد.

.

مشخصات پروژه :
عنوان فارسی:  بررسی بهداشت علوم تغذیه در قرآن
تعداد صفحات پروژه : ۸۹
مقطع علمی :  کارشناسی
فرمت پروژه : WORD (قابل ویرایش) محتوای فایل : zip
فهرست: دارد چکیده: دارد
مقدمه: دارد
تصویر: دارد
منبع: دارد سال پژوهش: ۱۳۸۴
حجم فایل: ۸۳ کیلوبایت
رشته های مرتبط با پروژه: علوم و معارف اسلامی

.

خرید پروژه :
جهت خرید پروژه ” بهداشت علوم تغذیه در قرآن” بر روی دکمه خرید زیر کلیک نمایید

.

مطالب مرتبط:
 پایان نامه و پروژه معارف اسلامی

ترجمه مقالات انگلیسی معارف اسلامی

.

پشتیبانی :
شما پس از انتخاب دکمه خرید در سایت کالج پروژه به صفحه درگاه پرداخت اینترنتی جهت انجام مراحل خرید هدایت خواهید شد.
– آیدی تلگرام پشتیبانی: collegeprozheh@

– تماس با واحد پشتیبانی: ۰۹۳۰۲۵۸۸۵۱۴

– ساعات تماس: ۹ صبح الی ۱۸ عصر

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا