پایان نامه رشته مهندسی تاسیساتپایان نامه مهندسی مکانیکپروژه مکانیک

دانلود پروژه طراحی سیستم های تبرید و سردخانه

پروژه طراحی سیستم های تبرید و سردخانه

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی

بخشی از پروژه :
فهرست:

مقدمه

فرضیات و نکات مهم در انجام پروژه

مصرف سرانه انواع محصولات

انواع گوشت

انواع میوه

تعداد پالت‌ها و جعبه های موجود در هر اتاق

جدول میوه وسبزیجات

ضخامت عایق  و ضریب انتقال حرارت اتاقها

ضخامت دیوار اتاق ها

اتاق ها و ابعاد آنها

نمای کلی سردخانه

اتاق نگهداری پرتقال

اتاق نگهداری سیب

اتاق نگهداری هلو

اتاق نگهداری سبزیجات

اتاق نگهداری خیار

اتاق نگهداری گوشت گاو

اتاق نگهداری گوشت مرغ

اتاق نگهداری گوشت گوسفند

اتاق های انجماد سریع

اتاق پیش سرد کن

محاسبه بارهای حرارتی

محاسبه بار حرارتی نفوذ برای اتاق‌ها

بارتنفسی محصولات

انتخاب اواپراتور برای اتاق‌ها

محاسبات سیکل

فلو دیاگرام سردخانه

نمودار  p-h سردخانه

محاسبه آنتالپی ها

محاسبه دبی ها

محاسبه کار کمپرسور کم فشار ، کمپرسور پر فشار ، کار کل ، حرارت انتقالی توسط کندانسور و ضریب عملکرد سیکل

انتخاب کندانسور

لوله کشی

قطر لوله انشعاب هر اواپراتور راهرو

قطرلوله های در مسیر ورود به اتاق های میوه

مسیر لوله کشی اتاقهای نگهداری گوشت ها

موتور خانه

نمونه ای از جدول بار حرارتی برای نگهداری سیب

نکاتی پیرامون ذخیره سازی محصولات

———-

مقدمه

قرار است سردخانه‌ای در شهر خوراسگان برای تامین ۱۰۰۰۰۰ نفر ساخته شود.

– در این سردخانه گوشت گاو، گوسفند و مرغ از اول تیرماه تا آخر شهریورماه برای مصرف ۲ روز اهالی، کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از ۲۴ ساعت نگهداری ، مصرف روز بعد به بازار عرضه می­گردد و گوشت­های ذخیره شده تا اول دی ماه نگهداری و از اول دی ماه تا آخر اسفند به ترتیب و بطور مساوی هر روز به بازار عرضه می شود. (فرض بر آن است که در این سه ماه کشتار وجود ندارد)

در بهار وپاییز مصرف هر روز کشتار وپس از ۲۴ ساعت نگهداری به بازار عرضه میشود.

– سیب و هلو برای مصرف یک ماه جمعیت در اواخر مرداد وارد سردخانه شده و تا اوایل مهرماه نگهداری می‌شود و از اول مهرماه تا آخر همان ماه بطور مساوی و روزانه به بازارجهت فروش فرستاده می‌شود.

– پرتقال وسیب در آخر آذر ماه برای مصرف یک ماه اهالی وارد سردخانه شده و تا اول فروردین نگهداری و از اول فروردین تا آخر همان ماه بطور مساوی وروزانه به بازار فرستاده می‌شود.

– خیار و سبزیجات برای مصرف ۱۵ روز نگهداری و هنگام لزوم به بازار عرضه می‌شود.(همیشه)

.

مشخصات پروژه :
عنوان فارسی: طراحی سیستم های تبرید و سردخانه
تعداد صفحات پروژه : ۵۱
مقطع علمی : کارشناسی
فرمت پروژه : WORD (قابل ویرایش) محتوای فایل : zip
فهرست: دارد چکیده: ندارد
مقدمه: دارد
تصویر: دارد
منبع: ندارد سال پژوهش: ۹۲
حجم فایل: ۱ مگابایت
رشته های مرتبط با پروژه: مکانیک ، مهندسی تاسیسات

.

خرید پروژه :
جهت خرید پروژه “طراحی سیستم های تبرید و سردخانه ” بر روی دکمه خرید زیر کلیک نمایید

.

مطالب مرتبط:

دانلود پروژه مهندسی مکانیک

دانلود پایان نامه مهندسی مکانیک

دانلود مقالات مهندسی مکانیک با ترجمه فارسی

.

پشتیبانی :
شما پس از انتخاب دکمه خرید در سایت کالج پروژه به صفحه درگاه پرداخت اینترنتی جهت انجام مراحل خرید هدایت خواهید شد.
– آیدی تلگرام پشتیبانی: collegeprozheh@

– تماس با واحد پشتیبانی: ۰۹۳۰۲۵۸۸۵۱۴

– ساعات تماس: ۹ صبح الی ۱۸ عصر

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا