دانلود رایگان پروپوزال صنایع غذایی
نمونه پروپوزال آماده مهندسی صنایع غذایی
بانک دانلود مقالات انگلیسی با ترجمه فارسی
آموزش نگارش پایان نامه ، مقاله ، پروپوزال
عنوان فارسی : اثر مایکروویو بر مهاجرت ترکیبات شیمیایی از ظروف بسته بندی پلی استایرنی به مواد غذایی
عنوان انگلیسی : Effect of microwave processing on migration of chemical compounds from Polystyrene packaging containers into food
بیان مسأله :
بسته بندی، جزء لاینفک محصولات غذایی است که وظایف مختلفی از قبیل: محافظت فیزیکی محصول در برابر آسیب های مکانیکی طی حمل و نقل و نگهداری، ایفای نقش به عنوان سد دفاعی در برابر ورود و خروج گاز ها و رطوبت و به دنبال آن افزایش عمر ماندگاری محصول غذایی، اطلاع رسانی (انتقال اطلاعاتی نظیر محتویات ماده غذایی، محدودیت های مصرف و غیره)، بازاریابی (که تحت تاثیر طراحی ظاهری بسته بندی بوده و در کشور های توسعه یافته، بسته بندی محصولات به عنوان نمود بیرونی محصول، نقطه ی اصلی فروش محصول به حساب می آید) و سهولت حمل و نقل را بر عهده دارد.
پلی استتایرن ی پلیمر ستنتزی متشتکل از مونومر های استتایرن است. از نظر ویژگی های شیمیایی پلی استتتایرن ی هیدروکربن طویل زنجیر با فرمو عمومی (c8h8(n با چگالی ۲۶/۰ تا ۰۴/۱ گرم بر ستتانتی متر مکعب و دمای ذوب ۲۴۰ درجه ستانتی گراد است. در دمای محیط به صورت جامد وجود دارد اما تحت تاثیر دمای بای به صورت برگشت پذیر به فرم مایع در می آید )ترموپرست(. تا کنون در صنایع متتلف از این پلیمر ارزشتمند برای تهیه بستیاری از ترکیبات پرستتیکی متتلف استتکاده شده است که از جمله مهمترین آن ها می توان به پرستی های مورد استکاده در صنایع بسته بندی اشاره کرد .از جمله مهمترین کاربرد های این ماده در صتنایع غذایی تهیه ظروف ی یا چند بار مو رف است. در تهیه محوویت نهایی )نظیر ظروف بسته بندی( موادی از قبیل آنتی اکسیدان ها پایدار کننده های اشعه ماورا بنکش و نرم کننده ها )به منظور محافظت در برابر آسیب های فیزیکی اکسیداسیونی و اشعه UV )نیز به ترکیب اولیه پلیمر های پرستتتیکی افزوده می شتتود. از آنجاییکه بین این مواد افزودنی و ستتایر اجزا غذا پیوند های کوواین وجود ندارد در طی فرایند های متتلف و همچنین در طی نگهداری این ترکیبات می توانند وارد ماده غذایی شوند.
.
.